Deze namen zijn toegevoegd aan de cast van 'Undercover'

Series | Vanaf 21 november kan je elke zondag om 20u35 op Eén het derde seizoen van ‘Undercover’ bekijken. De makers van de zeer populaire serie, met onder meer Tom Waes en Frank Lammers als hoofdrolspelers, hebben een straffe cast samengesteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het derde seizoen moeten vijanden Bob Lemmens (Tom Waes) en Ferry Bouman (Frank Lammers) samenwerken. Nadat Bob in het eerste seizoen Ferry verraadde, en Ferry zich in seizoen twee koste wat het kost wenste te wreken op Bob, moeten de twee heren na de moord op een undercoveragent samen een Turks xtc-netwerk oprollen. Naast Tom Waes en Frank Lammers zijn ook Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz te zien in het derde seizoen. We pikten er een aantal nieuwkomers uit.

Nazmiye Oral en Murat Seven

Serkan (Murat Seven) was een kleine straatdealer toen Ferry nog aan de macht was. Samen met zijn vrouw Leyla (Nazmiye Oral) en trouwe rechterhand Timur (Gökhan Girginol) nam hij de plaats van de afwezige Ferry in. Serkan werd echter neergeschoten en kampt sindsdien met een verlamming van zijn onderlichaam. Hij is nog de officiële leider van de bende, maar het is zijn vrouw die de touwtjes in handen heeft genomen. Ze loopt echter in het vizier van het gerecht nadat haar bende een jonge undercoveragent heeft vermoord. Een actie die Peter Bogaert op haar pad zal brengen. Maar Leyla zal er alles aan doen om haar gezin én hun fortuin te beschermen.

Gökhan Girginol

Girginol, onder meer bekend vanwege zijn rol in ‘Spitsbroers’, kruipt in de huid van Timur. Dat is de trouwe luitenant van Serkan. Na het ongeval van Serkan werkt Timur met evenveel respect en toewijding voor diens vrouw Leyla, maar de broederband die de twee heren hadden is moeilijk te vervangen. Zodra Peter Bogaert opduikt als potentiële partner van de bende, wekt dat argwaan op bij Timur. Hij probeert Serkan te waarschuwen voor het ware gelaat van Peter.

Yannick van de Velde

Lars van Marken is de geliefde broer van Danielle (Elise Schaap). De twee zijn altijd heel erg close geweest. Lars is een expert in het koken van xtc en werkte in het verleden samen met Ferry. Lars geraakte echter verslaafd aan de heroïne, en werd opgenomen in een afkickcentrum. Daar stelt hij het goed, tot Ferry hem opzoekt en een nieuw voorstel doet.Bekijk het derde seizoen van ‘Undercover’ vanaf 21 november elke zondag om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil! Ontdek ‘Undercover’ vanaf 21 november ook op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top