Nieuw onmisbaar kijkvoer op Disney+, van avontuur tot docu

Series |

Streamingplatform Disney+ blijft hoge ogen gooien en ook deze maand zijn weer tal van exclusieve films en series toegevoegd aan de catalogus. Proximus Pickx koos er enkele uit die je zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jungle Cruise

Vergezel de populaire Dwayne Johnson en Emily Blunt voor het avontuur van je leven in Disneys ‘Jungle Cruise’, een vrolijke, spannende reis door de Amazone met de grappen makende Frank Wolff en de onversaagde dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen, Engeland naar de Amazone en huurt de twijfelachtige diensten van Frank in om haar te vervoeren op La Quila – zijn gammele, maar charmante boot. Lily wil een oude boom vinden met ongeëvenaarde geneeskrachtige kwaliteiten – wat de toekomst van de geneeskunst zou kunnen veranderen.

Tijdens hun epische zoektocht ervaart het vreemde duo vele gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich alle verschuilen achter de verraderlijke pracht van het welige regenwoud. Maar als de geheimen van de verloren boom worden blootgelegd, wordt de inzet groter voor Lily en Frank, en hangt hun lot – en dat van de mensheid – aan een zijden draadje.

Ontdek ‘Jungle Cruise’ op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

The Beatles: Get Back

Geregisseerd door drievoudig Oscarwinnend filmmaker Peter Jackson ('The Lord of the Rings'-trilogie, 'They Shall Not Grow Old') is 'The Beatles: Get Back' een driedelige documentairereeks die de kijker mee terugvoert in de tijd naar de intieme opnamesessies van de band tijdens een cruciaal moment in de muziekgeschiedenis. De documentaire laat de warmte, de camaraderie en het creatieve genie zien die de nalatenschap van het iconische viertal definieerden en is samengesteld uit meer dan 60 uur aan ongeziene beelden die in januari 1969 werden gefilmd (door Michael-Lindsay Hogg) en meer dan 150 uur ongehoorde audio, allemaal briljant gerestaureerd.

'The Beatles: Get Back' is het verhaal van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr terwijl ze hun eerste liveoptreden in meer dan twee jaar plannen. De film brengt in kaart hoe ze de 14 nieuwe nummers schrijven en repeteren die oorspronkelijk bedoeld waren voor een begeleidend livealbum. In de film bevat - voor het eerst in zijn geheel - het laatste optreden van The Beatles als groep, het onvergetelijke dakconcert op Savile Row in Londen en andere nummers en klassieke composities van de laatste twee albums van de band, 'Abbey Road' en 'Let It Be'.

Ontdek ‘The Beatles: Get Back’ op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Hawkeye

Hawkeye’ van Marvel Studios is een originele nieuwe serie die zich na de blip afspeelt in New York, waar de voormalige Avenger Clint Barton, alias Hawkeye, een schijnbaar eenvoudige missie onderneemt: op tijd bij zijn familie geraken voor het kerstfeest. Maar wanneer een vijand uit zijn verleden weer opduikt, moet hij morrend een team vormen met Kate Bishop, een 22-jarige getalenteerde boogschutter en zijn grootste fan. Samen proberen ze een crimineel web te ontwaren.

Ontdek Marvel Studios' ‘Hawkeye’ vanaf 24 november op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Home Alone

In een geheel nieuwe avonturenkomedie in deze geliefde kerstfilmreeks blijft Max Mercer per ongeluk alleen thuis achter als zijn familie met de feestdagen naar Japan gaat. Wanneer een getrouwd stel, dat op zoek is naar een kostbaar erfstuk, zijn zinnen op het huis heeft gezet, is het aan Max om de indringers koste wat kost buiten te houden. Dit leidt tot hilarische situaties, maar ondanks de totale chaos beseft Max dat er niets boven je eigen huis gaat.

Ontdek ‘Home Alone’ op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Dopesick

Dopesick’ onderzoekt hoe één bedrijf de grootste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis veroorzaakte. De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika's strijd tegen de verslaving aan opiaten, van de directiekamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot aan de wandelgangen van de DEA. Tegen alle verwachtingen in zullen er helden opstaan in een intense en spannende strijd tegen de lafhartige corporaties en hun bondgenoten die achter deze nationale crisis zitten. Deze unieke serie is geïnspireerd op de bestseller van Beth Macy.

Ontdek ‘Dopesick’ op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top