Netflix lanceert peperdure actiekomedie ‘Red Notice’ met cast vol supersterren

Films |

Netflix maakt deze vrijdag 12 november ‘Red Notice’ beschikbaar voor alle abonnees, de duurste film die de streamingdienst ooit maakte. Met hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot kan de actiekomedie alvast bogen op een absolute sterrencast.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Red Notice’ ging afgelopen woensdag 3 november al in wereldpremière voor een beperkt publiek, maar vanaf vrijdag kan je de prent ook gewoon gezellig thuis op de sofa bekijken. Haal de popcorn erbij, want dit is gegarandeerd een film met een bijzonder hoog entertainmentgehalte! In een eerste recensie na de première omschreef de gereputeerde filmwebsite ScreenRant ‘Red Notice’ kortweg als “glad, leuk en een beetje gek”. Een misdaadfilm die je niet al te serieus hoeft te  nemen dus, want droge oneliners en doldwaze actie vormen de rode draad.

De titel ‘Red Notice’ verwijst naar een arrestatiebevel dat Interpol uitvaardigt tegen zijn meest gezochte criminelen, die ook in deze film centraal staan. De openhartige FBI-profiler John Hartley (Johnson) behaalt een grote overwinning wanneer hij eindelijk de beruchte kunstdief Nolan Booth (Reynolds) in de boeien kan slaan, een sluwe crimineel die in de loop der jaren al meermaals op gedurfde wijze wist te ontsnappen.

Onterecht beschuldigd

Booth heeft het ditmaal gemunt op de zogenaamde ‘Eieren van Cleopatra’, maar hij is niet de enige die er zijn oog op heeft. Net wanneer Hartley na de arrestatie denkt dat de overwinning een feit is, wordt hij door 's werelds meest gezochte kunstdief – bijnaam ‘The Bishop’ (Gadot) – bedrogen en in de val gelokt: de FBI-agent wordt onterecht beschuldigd voor de diefstal. Om zijn naam te zuiveren, moet Hartley samenwerken met niemand minder dan zijn voormalige vijand Booth om de geroofde kunstschat te vinden en de Bishop voor eens en voor altijd uit te schakelen.

Vertaalt het monsterbudget van deze productie – naar schatting ergens tussen de 115 en 175 miljoen euro – zich ook in een ijzersterke film? Ontdek het vanaf deze vrijdag op Netflix!

Ontdek ‘Red Notice’ vanaf vrijdag 12 november op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top