Deze drie romantische komedies doen je de voetbalgekte gauw vergeten!

Films | Vanavond heerst Koning Voetbal opnieuw over onze kleine en grotere schermen. Er vinden verschillende kwalificatiewedstrijden plaats voor het WK voetbal 2023 en ook de U21-ploegen mogen aantreden voor de Europese kwalificatiematchen. Zegt dit alles je niets of krijg je al spontaan jeuk van het woord "voetbal"? Geen probleem! Proximus Pickx presenteert je een paar dolkomische alternatieven voor deze voetballawine.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Proposal

In deze romantische komedie uit 2009 met Sandra Bullock en Ryan Reynolds staat de populaire redactrice Margaret Tate voor een levensgroot dilemma. Haar werkvisum voor de Verenigde Staten is verlopen en ze dreigt te worden teruggestuurd naar haar geboorteland Canada. Om dat te voorkomen, stelt ze haar assistent Andrew voor om zich met haar te verloven, hoewel hij haar al jarenlang het leven moeilijk maakt. Andrew wil meewerken aan Margarets plan, op voorwaarde dat hij promotie krijgt en zij met hem naar Alaska gaat om zijn merkwaardige familie te ontmoeten. Margaret ziet weinig alternatieven, dus gaat ze mee. De film was een commercieel succes in de bioscopen. Sandra Bullock werd dankzij haar rol genomineerd voor een Golden Globe.

Bekijk ‘The Proposal’ op zaterdag 13 november om 20u25 op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

27 Dresses

Wie met dit gure weer geen zin heeft in voetbal maar wel gezellig op de zetel wil kijken naar een romantische film, kan ook terecht bij Eén. Daar wordt '27 Dresses' uitgezonden, een romantische komedie over de eeuwige vrijgezel Jane (Katherine Heigl). Ze heeft een groot verlangen om een mooie bruid te worden, maar stelt vast dat ze al 27 keer als bruidsmeisje mocht opdraven voor vrienden en familie. Op een dag ontmoet ze reporter Kevin Doyle (James Marsden), die haar zonder het te weten volgt voor een artikel over "het eeuwige bruidsmeisje". De film won een People's Choice Award in 2008 en werd een box-office succes.

Bekijk ‘27 Dresses’ op zaterdag 13 november om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Bachelorette

Om in het trouwthema te blijven, is er nog 'Bachelorette', een komedie uit 2012 met Kirsten Dunst als Regan Crawford, Isla Fisher als Katie Lawrence en Lizzy Caplan als Gena Myers. Deze drie vrouwen waren vroeger heel populair maar zitten nu in een minder leuke fase van hun leven. Wanneer ze tot hun verrassing worden uitgenodigd om de bruidsmeisjes te zijn van hun vriendin Becky, accepteren ze het aanbod meteen. Alles lijkt goed te gaan, tot ze in een roes van alcohol en drugs per ongeluk de bruidsjurk van Becky vernielen. Ze hebben maar een paar uur om de schade te herstellen, wat een bijna onmogelijke opdracht lijkt. Recensenten prijzen de film vanwege zijn onverbloemde humor, maar vonden de drie hoofdrolspeelsters niet goed neergezet. "De producenten speelden op veilig door de drie actrices een onsympathieke rol te laten spelen, maar hiermee ondermijnen ze de film", klinkt het onder meer op filmwebsite Rotten Tomatoes. Niettemin werd de film een bescheiden succes in de filmzalen en streamingdiensten.

Bekijk ‘Bachelorette’ op zaterdag 13 november om 20u25 op VIJF of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top