Hij komt naar Pickx, die lieve goede Sint!

Kids | Helaas speculaas lukt het de lieve goede Sint ook dit jaar niet om samen met zijn roetpieten het Antwerpse Sportpaleis op stelten te zetten met zijn Grote Sinterklaasshow. Maar niet getreurd, want je kan je favoriete Studio 100 helden volgen vanuit je woonkamer!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Grote Sinterklaasshow voor Proximus tv-klanten

Proximus tv-klanten konden de show gisteren met de hele familie volgen op Pickx Live en Pickx+. Ben je Proximus tv-klant en heb je de show toch net gemist? Je kan hem herbekijken op tv*, in de Proximus Pickx app of gewoon hieronder!  

De show voor kindjes die doof of slechthorend zijn blijft uiteraard ook beschikbaar op alle platformen.

Wil je de show bekijken in de Proximus Pickx app maar ken je jouw wachtwoord of log-in niet meer uit het hoofd? Om geen roet in al dat lekkers te gooien, kan je hier alle info vinden omtrent je inloggevens! 

 

Ben je geen Proximus klant? Geen probleem!

Alle brave kindjes die geen kaartjes hadden of heel verdrietig zijn omdat de Grote Sinterklaasshow nipt niet kon doorgaan kunnen hier de show bekijken en dat nog tot 9 januari!Sinterklaasprogramma's exclusief in de Pickx-app

Krijg je geen genoeg van al die Sinterklaaspret? Kleine én grote kinderen kunnen de Grote Sinterklaasshows van de voorbije jaren weer bewonderen. De Sint keert terug naar het jaar 2015, 2018 en die van … vorig jaar. Ja, die van 2020 mag je gerust een specialleke noemen. Het coronavirus was net als nu een grote spelbreker, maar het hield Sinterklaas niet tegen om coronaproof te feesten. Chillen met die billen en shaken met de benen maar!

Het enige wat je als Proximus tv-klant moet doen om van deze exclusieve programma's te genieten, is de QR-code (hiernaast) inscannen. Zo vlieg je in volle galop naar de Pickx-app!

Nog niet uitgekeken? Je vindt ook een speciale collectie Sinterklaasfilms terug in de Proximus VOD-collectie! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top