Vertrek op avontuur met deze grandiose films in de Proximus VOD-catalogus

Films |

Het is herfst, het wordt koud, en we dromen van avontuur en adembenemende landschappen. Proximus Pickx biedt je de kans om te reizen vanuit je (luie) zetel. Dit zijn een paar visueel verbluffende films beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus 'Avonturen in een droomlandschap'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dune

Hij werd door critici bejubeld om zijn waanzinnige esthetiek en Denis Villeneuves 'Dune' is ook echt een waar succes. Deze verfilming van Frank Herberts roman is tot in het kleinste detail doordacht: van Pauls hypnotiserende visioenen tot de weidse maanlandschappen. De kracht van Villeneuves meesterwerk zit zonder twijfel in de impressionante beelden. De ongelooflijke cast (Zendaya, Thimothée Chalamet, Javier Bardem, Jason Momoa, enz.) draagt natuurlijk ook haar steentje bij. De regisseur uit Quebec is erin geslaagd om ook actuele thema’s (milieurampen, uitbuiting van buitenlandse hulpbronnen, imperialisme...) centraal in deze sciencefictionfilm te plaatsen.

'Dune’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Mad Max Fury Road

Het vierde opus in de 'Mad Max'-reeks is op alle niveaus een succes, zowel wat het script als de weelderige beelden betreft. De post-apocalyptische wereld die George Miller schetst, is bijzonder grimmig. In een verwoeste wereld strijden motorbendes en kannibalenclans in eindeloze woestijnen om benzine en water, de laatste beschikbare hulpbronnen.

Een voormalige politieman, Max Rockatansky, gespeeld door Tom Hardy, dwaalt af naar deze wereld en wordt gevangen genomen door de mannen van een tirannieke leider: Immortan Joe. Max sluit zich aan bij de revolutie onder leiding van Furiosa, gespeeld door Charlize Theron, om de clanleider te onttronen en een groep jonge vrouwen te bevrijden. De film won zes Oscars, waaronder Beste Setontwerp en Beste Kostuumontwerp.

‘Mad Max Fury Road’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Jumanji: The Next Level

Het lot van vier gedetineerde middelbare scholieren verandert als ze in de wereld van Jumanji worden gezogen. Na de ontdekking van een oude console met een videospelletje waar ze nog nooit van hadden gehoord, worden de vier jongeren op mysterieuze wijze naar het hart van de Jumanji-jungle gedreven, in de lichamen van hun avatars. Ze ontdekken al snel dat je Jumanji niet speelt, het spel speelt met jou. Om terug te keren naar de echte wereld, moeten ze de ergste gevaren trotseren en zegevieren in het ultieme avontuur. Anders zullen ze voor altijd gevangenen van Jumanji blijven.

De film ‘Jumanji’, die in 1996 werd uitgebracht, werd een culthit met Robin Williams in de hoofdrol. Dit vervolg, gefilmd in Hawaï, biedt het publiek prachtige decors waarin de personages worden omgetoverd tot avatars van videospelletjes. Met in de hoofdrollen Dwayne (The Rock) Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Bobby Cannavale en Rhys Darby.

‘Jumanji: The Next Level’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

2001: A Space Odyssey

Onder de grote filmklassiekers die zich in de ruimte afspelen, kan '2001: A Space Odyssey' natuurlijk niet ontbreken. Vier miljoen jaar geleden ontdekte een groep primaten een vreemde zwarte monoliet. De aanblik van dit object inspireert de leider van de apen om voor het eerst een wapen te gebruiken. In 2001 sturen wetenschappers, bezorgd over het verschijnen van een mysterieuze zwarte monoliet die signalen uitzendt, Dr. Floyd op een missie. Het ruimteschip Discovery vertrekt naar Jupiter met drie astronauten en de computer Hal die het schip bestuurt.

Stanley Kubricks meesterwerk is indrukwekkend voor zijn tijd (1968) en laat zien hoe ver filmtechnieken sindsdien zijn gekomen in het weergeven van de ruimte en zijn gevaren.

‘2001: A Space Odyssey’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Oblivion

Jack Harper is een van de laatste drone-reparateurs die op Aarde gestationeerd zijn, terwijl de rest van de mensheid naar een maan van Saturnus is verhuisd. Hij maakt deel uit van een grootscheepse operatie om levensnoodzakelijke hulpbronnen te ontginnen na decennia van oorlog tegen een angstaanjagende dreiging die bekend staat als de Scavs. Hij leeft en patrouilleert in de lucht op duizenden meters boven de Aarde, maar zijn routine eindigt wanneer hij een buitenaards wezen redt uit een zinkend ruimteschip. Haar komst brengt een reeks gebeurtenissen op gang die hem dwingt alles wat hij weet in twijfel te trekken en het lot van de mensheid in zijn handen te leggen.

De film van Joe Kosinki heeft een all-star cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough en Olga Kurylenko.

‘Oblivion’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Monster Hunter

Luitenant Artemis is met zijn eskader op een missie als ze plotseling in een parallel universum worden getrokken. Gedurende enkele ogenblikken denken ze dat ze toch op Aarde zijn, maar dan verschijnen er angstaanjagende monsters van buitengewone afmetingen. Artemis en zijn mannen hebben geen andere keus dan oorlog te voeren tegen deze vijandige wezens, als ze ooit naar huis willen terugkeren.

Paul W.S. Anderson, die werkte aan de 'Resident Evil'-verfilmingen, is ook de regisseur van 'Monster Hunter', eveneens gebaseerd op een videospelletje. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Mila Jovovich in de cast zit, maar ook Ron Perlmann en martial arts-ster Tony Jaa.

‘Monster Hunter’ is van 4 tot 30 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top