Aftrap seizoen 2 van 'Saartje' met William Boeva en Eva Daeleman

Films |

Vanaf donderdag ontvangt Saartje Vandendriessche weer wekelijks twee gasten op de sofa ven ‘Saartje’ op Pickx+ voor een verrassend gesprek. Het tweede seizoen van het praatprogramma wordt afgetrapt met een comedyheld en een ex-radiomaakster: William Boeva en Eva Daeleman.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na het succesvolle eerste seizoen is ‘Saartje’ dit najaar helemaal terug. Met nieuwe gasten, nieuwe verrassende gespreksonderwerpen en een nieuwe, groenere studio belooft het tweede seizoen niet alleen meer van de intrigerende dubbelinterviews in petto te hebben, maar ook de succesformule nog te verbeteren. De eerste gasten van de nieuwe reeks zijn de komiek William Boeva en radiomaker, ondernemer, auteur en storyteller Eva Daeleman.

William Boeva

Met 1,42 meter lengte is William Boeva misschien niet groot van gestalte, maar een groot komiek is hij in elk geval wel. Hij bouwde sinds 2009 gestaag zijn comedycarrière uit, maar werd vooral bekend bij het grote publiek nadat hij in 2012 Humo’s Comedy Cup won. Daarna was hij te zien in programma’s als ‘Scheire en de Schepping’, ‘De Slimste Mens ter Wereld’, ‘Beste Kijkers’… Met zijn zaalshows ‘Megalomaan’ en ‘Reset’ bewees hij niet alleen dat hij niet bang is om met zijn eigen situatie te lachen, maar ook dat hij geen “one-trick pony” is.

In 2021 reist William Boeva de Belgische cultuurcentra af met zijn nieuwe voorstelling: ‘B30VA’. Daarin komt hij in het reine met het feit dat hij 30 is geworden en dat het misschien tijd wordt om wat volwassener te worden. Of hoeft dat allemaal niet?

Eva Daeleman

Eva Daeleman leefde aan een duizelingwekkende snelheid. Ze begon met radiomaken toen ze nog studeerde, was twee jaar lang sidekick van Peter Van de Veire bij zijn Ochtendshow, was omroepster op Eén, had haar eigen programma’s op de radio en de televisie en schreef tussendoor ook nog eens boeken. Een onbewuste workaholic, noemde ze zichzelf. Na een burn-out besloot ze duurzamer en rustiger te gaan leven.

In 2017 zette Eva Daeleman haar radiocarrière stop. Sinsdien doet ze meer aan schrijven – haar vijfde boek ‘En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?’ komt uit op 30 november – en coacht ze anderen door middel van meditatie, yoga en de organisatie van inspirerende reizen en weekends. Nu laat ze haar leven leiden door haar positieve gedachten.

Bekijk ‘Saartje' op 4 november om 22u en op 6 november om 16u op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top