Vier nieuwe releases zijn nu afgeprijsd in de VOD catalogus

Films |

Een gezellige avond binnen is niet compleet zonder een goede film. En als je niet weet wat gezien, komt Proximus Pickx met de redding, want vier dagen lang zijn deze films in de VOD-catalogus sterk afgeprijsd. Deze nagelnieuwe releases kan je nu voor 2,49 euro bekijken in plaats van 4,99 euro.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Out of Death

In een afgelegen bergdorp in de Verenigde Staten heeft het lokale politiekorps een onorthodoxe manier om met misdaad om te gaan. Wanneer fotografe Shannon toevallig ziet hoe een van de lokale politieagenten een drugdealer neerschiet omdat die over het corrupte korps praat met de FBI, krijgt ze zelf een schietschijf op haar rug. Gelukkig verblijft gepensioneerde agent Jack Harris in een blokhut in de buurt, bij wie Shannon bescherming vindt.

Actieheld Bruce Willis acteert in ‘Out of Death’ naast Jaime King, die eerder te zien was in films als ‘Pearl Harbor’, ‘Sin City’ en ‘Mother’s Day’. De film is een complexloze actieprent van de producers die eerder films als ‘The Irishman’ en ‘Lone Survivor’ maakten.

‘Out of Death’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Banishing

Nu Halloween steeds dichterbij komt, en huizen versierd worden met plastic skeletten en valse spinnenwebben, kijken we nog eens naar een echt spookhuis. Het Victoriaanse landhuis Borley Rectory staat bekend als het meest behekste huis van Engeland. Paranormaal onderzoeker Harry Price schreef twee boeken over de mysterieuze activiteiten die in het huis plaatsvonden, voor het in 1939 door een brand zwaar beschadigd werd en in 1944 werd afgebroken. De mythe van het huis, waar volgens de legendes meermaals spoken van nonnen en “boodschappen” van geesten werden gezien, blijft tot op heden leven.

De film ‘The Banishing’ gaat over de paranormale gebeurtenissen in het huis circa 1938. Een dominee en zijn vrouw verhuizen naar Borley Rectory, waar enkele jaren eerder een moord werd gepleegd. Tegen een achtergrond van religieus conservativisme en opdoemend nazisme, krijgt het gezin te maken met steeds griezeliger wordende gebeurtenissen.

‘The Banishing’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Sons of Philadelphia

Het leven van Peter Flood is getekend door geweld. Als jongeman was hij getuige van de verdwijning van zijn kleine zus en de wraak die zijn familie nadien nam. Dertig jaar later worstelt hij nog steeds met het trauma. Zijn neef Michael, met wie hij een band heeft alsof ze broers waren, is de leider van een groepje Ierse gangsters in Philadephia. Wanneer er plots een concurrent opstaat, heeft hij hulp nodig van zijn pseudobroer. Peter komt opnieuw terecht in een cyclus van verraad, wraak en geweld, en dat doet zijn oude trauma’s opnieuw ontwaken.

Onze landgenoot Matthias Schoenaerts speelt in ‘Sons of Philadelphia’ de hoofdrol als Peter Flood. Zijn tegenspeler is Joel Kinnaman, vooral bekend van de ‘RoboCop’-remake en de twee ‘Suicide Squad’-films. Schrijver/regisseur Jeremie Guez haalde voor zijn verhaal de mosterd bij de roman ‘Brotherly Love’ van Pete Dexter, een journalist die fictie begon te schrijven over criminaliteit in Philadelphia nadat hij zelf overvallen en geslagen werd door een bende gangsters.

‘Sons of Philadelphia’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Dry

Eric Bana is vooral bekend als de Hulk in de gelijknamige superheldeniflm uit 2003, als Hector in ‘Troy’ en Avner in Spielbergs ‘Munich’. In de Australische thriller ‘The Dry’ mag hij nog eens de hoofdrol vertolken. Daarin is hij Aaron Falk, een federale politieagent die terugkeert naar zijn geboortedorp, dat door een droogte geteisterd wordt, om een begrafenis bij te wonen. Een jeugdvriend van hem zou een familiedrama gepleegd hebben, maar volgens diens ouders klopt die versie van de feiten niet. Falk start zijn eigen onderzoek op, en krijgt intussen af te rekenen met zijn eigen demonen. De dorpsbewoners zijn namelijk nog steeds razend op hem, want ze denken dat hij twintig jaar eerder zijn vriendin heeft gedood.

Het verhaal komt uit het boek ‘The Dry’, de debuutroman van de Brits-Australische misdaadauteur Jane Harper uit 2016. Van het boek zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en Harper ontving verschillende prijzen voor haar werk. De film werd in Australië ook een hit, want ‘The Dry’ had een van de meest succesvolle openingsweekends uit de geschiedenis van de Australische cinema.

‘The Dry’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top