Het tweede seizoen van 'Saartje' staat in de steigers!

Series |

Na een succesvol eerste seizoen vol boeiende praatgasten en verrassende gesprekken keert Saartje Vandendriessche binnenkort terug naar Pickx+ met een tweede seizoen van haar praatprogramma ‘Saartje’. Opnieuw staan heel wat bekende gezichten klaar om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het format van het programma blijft hetzelfde als vorig seizoen, dat afgelopen zomer te zien was op Pickx+. Saartje Vandendriesschie ontvangt twee BV’s op haar sofa voor een diepgaand gesprek. De twist: zelfs Saartje weet nog niet waar de aflevering over zal gaan. Tijdens het gekeuvel worden kernwoorden gedropt, die de richting van het gesprek aangeven. Soms is er meteen een duidelijk link tussen de gasten, soms lijken ze op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen te hebben, tot ze goed en wel aan de praat geraken.

Het vorige seizoen kwamen twaalf duo’s langs in de studio, voor het tweede seizoen staan opnieuw twaalf duo’s in de coulissen te wachten. Van komieken en acteurs tot muzikanten, schrijvers en ondernemers: het belooft intrigerend te worden.

De gasten

Komiek William Boeva en radiomaakster Eva Daeleman zijn samen te gast, net als presentatrice en onderneemster Eline De Munck en CEO Karel Van Eetvelt. Saartje krijgt ook het duo schermgezichten Sven De Ridder en Britt Van Marsenille over de vloer, net als radiomaakster Sofie Engelen en theatermaakster Julie Cafmeyer. Gewezen Miss België Ann Van Elsen neemt plaats naast staatssecretaris voor CD&V Sammy Mahdi en theateractrice Simone Milsdochter naast pianist en songwriter Miguel Wiels

Enkele van de duo’s zouden elkaar al van in de acteurswereld kunnen kennen. Zo zijn Maarten Ketels en Hilde van Mieghem samen uitgenodigd, net als Janine Bisschops en Benny Claessens. Andere duo’s, zoals chef-kok Seppe Nobels en bioloog Dirk Draulans of comédienne Amélie Albrecht en ‘#LikeMe’-acteur Francisco Schuster hebben een minder duidelijke link. Tussen actrice Andrea Croonenberghs en auteur Toni Coppers zou het kunnen gaan over misdaadreeksen en fotografe en televisiemaakster Lieve Blancquaert en klimaatactiviste Anuna De Wever zullen het ongetwijfeld over hun engagement hebben.

Groene studio

Het tweede seizoen van ‘Saartje’ belooft in elk geval weer tal van onverwachte en warme gesprekken in petto te hebben. Maar niet alleen de gastenlijst is nieuw, ook de studio is in een nieuw, groener jasje gestoken. Proximus wil namelijk bijdragen aan een groene en duurzame digitale samenleving

Seizoen 2 van ‘Saartje’ start op 4 november om 22u en op 6 november om 16u op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Meer lezen over ‘Saartje’:


Ontdek hier hoe de Proximus shops in oktober een groene make-over krijgen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top