Netflix sluit de maand oktober af met enkele spannende releases

Films |

Opnieuw staat je heel wat nieuw kijkvoer te wachten op Netflix. En nu het weer wat grijzer en donkerder wordt, komen de nieuwe films en series op het streamingplatform als geroepen. Dit zijn alvast de nieuwe releases van het moment die je zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Slag om de Schelde

De camera’s van deze film volgen over de schouders van een Duitser, een Brit en een Nederlander in de herfst van 1944. Zij spelen alle drie een rol in de slag om de schelde, een “vergeten veldslag” om de controle van de Antwerpse haven, die uiteraard cruciaal was voor de bevoorrading van de geallieerde troepen.

Het is de eerste Nederlandse Netflix original, en daarvoor werden kosten noch moeite gespaard. De film is namelijk de op één na duurste in de geschiedenis van de Nederlandse cinema. ‘Zwartboek’ van Paul Verhoeven prijkt op de eerste plaats. De cast bestaat voornamelijk uit Nederlandse acteurs, al wordt de rol van de Britse piloot gespeeld door Tom Felton, niemand minder dan Draco uit de Harry Potter-films.

Ontdek ‘De Slag om de Schelde’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Judy

Renée Zellweger kruipt in de huid van Judy Garland, de actrice die op 17-jarige leeftijd een wereldster werd omdat ze Dorothy vertolkte in ‘The Wizard of Oz’. Deze biopic gaat echter niet over haar eerste successen, maar wel over het einde van haar carrière. Het verhaal speelt zich af in het Londen van 1968, waar de artieste haar laatste optredens geeft terwijl ze worstelt met een depressie.

Zestien jaar nadat ze in ‘Chigaco’ acteerde, geeft deze film ons nog eens de kans om Renée Zellweger te horen zingen. Haar stem én haar acteerwerk werden geprezen, met als kers op de taart de bekroning met de Golden Globe voor de beste actrice in een dramafilm in 2019.

Ontdek ‘Judy’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Hypnotic

In deze nieuwe horrorfilm van Matt Angel en Suzanne Coote (‘The Open House’) volgen we een jonge vrouw die voor haar depressie de hulp vraagt van een gerenommeerde hypnotherapeut. Maar na enkele wel erg intense sessies, ontdekt ze dat er wel eens duistere, misschien zelfs dodelijke gevolgen kunnen zijn aan de therapie. De hoofdrollen zijn voor Kate Siegel (‘The Haunting of Hill House’, ‘Midnight Mass’), Jason O’Mara (‘The Man in the High Castle’) en Dulé Hull (‘Psych’).

Ontdek ‘Hypnotic’ vanaf 27 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Army of Thieves

Na Zack Snyders ‘Army of the Dead’ krijgen we nu de prequel, ‘Army of Thieves’. We volgen de perikelen van de Duitse kluizenkraker Ludwig Dieter, die een groep excentrieke dieven op sleeptouw neemt voor een roof. En dat terwijl op straat net de zombie-apocalyps is uitgebroken. Verwacht je, met Zack Snyder opnieuw aan de bak als producer, aan een al even geflipt avontuur als het eerste deel. Matthias Schweighöfer herneemt niet alleen zijn rol uit de vorige film, hij neemt ook plaats in de regisseursstoel. Daarnaast zien we Jonathan Cohen (‘Family Business’), Nathalie Emmanuel (‘Fast & Furious 7’) en Ruby O. Fee (‘Polar’).

Ontdek ‘Army of Thieves’ vanaf 29 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top