Ontdek de complete Saw-saga in je Proximus VOD-catalogus

Films | Van 22 oktober tot 8 november kan je ‘Saw’ 1 tot 7 en ‘Spiral: From the book of Saw’ terugvinden in de Proximus VOD-catalogus. De ideale gelegenheid om je bij Halloween te verzekeren van goed gezelschap!

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Saw 1'

Freelance fotograaf Adam Stanheight en Dr. Lawrence Gordon worden wakker in een vervallen badkamer zonder zich te herinneren hoe ze daar terecht zijn gekomen. De twee mannen, die elkaar niet kennen, vinden elk een opname in hun zak. Nadat ze ernaar hebben geluisterd, realiseren ze zich dat ze vastzitten in een "spel" dat is gemaakt door een beruchte moordenaar. Ontsnappen lijkt in eerste instantie onmogelijk, maar Adam en Lawrence realiseren zich al snel dat er toch een opening is. Maar zijn ze bereid om tot het uiterste te gaan?

Het is de film die de saga lanceerde en het genre up-to-date bracht. Toen 'Saw' in 2004 werd uitgebracht, verraste de film van James Wan met de intelligentie van het script. Dat werd geïnspireerd door twee andere films die eerder al furore maakten, namelijk 'Cube' en 'Seven'. De film was meteen een hit en bracht meer dan 100 miljoen dollar op en dat met een budget van slechts 1,2 miljoen dollar. Daardoor werd ‘Saw 1’ één van de meest winstgevende horrorfilms ooit.

'Saw 1’ is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 2'

Rechercheur Eric Matthews, zijn collega-politieagenten en een SWAT-team vinden Jigsaws schuilplaats en gaan hem arresteren, maar ze ontdekken dat zijn arrestatie in feite deel uitmaakt van het plan van de moordenaar. Matthews komt er al snel achter dat acht mensen vastzitten in een oud huis en moeten deelnemen aan een van Jigsaws spelletjes. Een van hen is zijn eigen zoon, Daniel Matthews. Eric leert dat als hij zijn zoon weer wil zien, hij ook een van de beroemde "Puzzle Killer"-spellen moet spelen.

'Saw 2' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 3'

Jeff is een gekwelde man die rouwt om zijn zoon die bij een auto-ongeluk is omgekomen door een dronken chauffeur. Hij geraakt geobsedeerd door de zaak en wil wraak nemen op de dronken bestuurder, de rechter en de enige getuige die weigerde een verklaring af te leggen. Lynn Denlon is een ervaren chirurg die haar man bedriegt en aan een depressie lijdt.

De twee worden ontvoerd en naar het pakhuis van Jigsaw gebracht, waar ze twee verschillende spellen moeten spelen. Jeff moet ervoor kiezen om de mensen die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn zoon te redden of te laten sterven. 

'Saw 3' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 4'

Jigsaw en zijn leerling, Amanda, zijn allebei dood. Na het nieuws over de moord op inspecteur Kerry arriveren twee ervaren FBI-profilers, agenten Strahm en Perez, om inspecteur Hoffman te helpen de laatste gruwelijke overblijfselen van Jigsaw te doorzoeken en de puzzel op te lossen. Wanneer SWAT-commandant Rigg echter wordt ontvoerd en gedwongen wordt om een spel te spelen, krijgt hij slechts 90 minuten om zijn eigen leven en dat van een oude vriend te redden.

'Saw 4' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 5'

Detective Mark Hoffman wordt als een held beschouwd nadat hij een jong meisje heeft gered en is ontsnapt uit een van Jigsaws zieke spelletjes. Speciaal agent Peter Strahm, die zelf maar nipt één van de spelletjes van Jigsaw heeft weten te overleven, ruikt echter onraad over diens rol nadat de gewonde agente Lindsay Perez de naam van Hoffman noemt. Ondertussen leren vijf op het oog willekeurige vreemdelingen van Jigsaw een gruwelijke les over samenwerken.

'Saw 5' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 6'

Na de dood van FBI-agent Strahm is Dan Erickson nieuw in de zaak. Hoffman staat op het punt om gearresteerd te worden, maar dan zet hij een nieuw spel in gang. Deze keer is het de beurt aan verzekeringsmanager William Easton en zijn collega's om een spel te spelen dat is ontworpen door Jigsaw.

'Saw 6' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Saw 7, of Saw 3D: The Final Chapter'

De strijd tussen detective Mark Hoffman en Jill Tuck duurt voort. Een aantal overlevenden van de spelletjes van Jigsaw ontmoeten elkaar bij een sessie van Bobby Dagen. Die laatste beweert zelf een overlevende te zijn van de spelletjes van Jigsaw, tot hij plots ook wordt gekidnapt. Hij zal een serie tests moeten afleggen om zijn vrienden en uiteindelijk zijn vrouw te redden.

'Saw 3D: The Final Chaper' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Spiral: From the book of Saw'

Vier jaar na 'Saw 8' krijgt de saga een vervolg krijgen en dat met een indrukwekkende cast: Chris Rock, Samuel L. Jackson en Max Minghella. Samen met luitenant Ezekiel 'Zeke' Banks en zijn partner volgen we de daden van een seriemoordenaar.

Terwijl verschillende moorden plaatsvinden in de stad, ontdekken onderzoekers overeenkomsten met de manier waarop Jigsaw - die al jaren dood is - opereerde. Een andere moordenaar heeft er duidelijke plezier om een stad weer de nodige angst aan te jagen. De negende film in de 'Saw'-franchise belooft net zo bloederig te worden als zijn voorgangers.

'Spiral: From the book of Saw' is van 22 oktober tot 8 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top