In deze vier films schitterde Asa Butterfield voor ‘Sex Education’

Films |

Het derde seizoen van Netflix’ nieuwste hitserie ‘Sex Education’ staat sinds kort online en daarin stelen heel wat jonge acteurs de show. Een van die acteurs heet Asa Butterfield. Hij speelt de jonge sekstherapeut Otis. Maar wist jij dat het niet de eerste keer is dat Asa een grote rol op zich neemt?

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Boy in the Striped Pajamas’ (2008)

Het Duitse jongetje Bruno (Asa Butterfield) krijgt droevig nieuws. Zijn vader, die officier is voor het Duitse nazileger, wordt overgeplaatst naar Polen en het hele gezin moet mee. Dat betekent dat Bruno zijn stad, zijn vrienden en zijn huis vaarwel moet zeggen om op een nieuwe plek te gaan wonen. Eenmaal daar aangekomen, verkent Bruno de omgeving. Hij stapt in een nabijgelegen bos in en stuit op een vreemde plek met hekken, barakken en mensen die in gestreepte pyjama’s gekleed zijn. Daar leert hij ook Shmuel kennen, een Joods jongetje van zijn eigen leeftijd.

Ontdek ‘The Boy in the Striped Pajamas’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Nanny McPhee and the Big Bang’ (2010)

Isabelle (Maggie Gyllenhaal) is een jonge moeder die haar vijf kinderen in de pas wil laten lopen. Dat wil echter niet lukken en bovendien heeft Isabelle alle moeite van de wereld om haar boerderij draaiende te houden. Gelukkig is er Nanny McPhee (Emma Thompson) die haar komt ondersteunen. Deze nanny met toverkrachten leer de kinderen vijf lessen die hen moet helpen in het leven en op de boerderij.

Hugo (2011)

Asa Butterfield speelde in 2011 de rol van Hugo in de gelijknamige film van regisseur Martin Scorsese. Hugo is een 12-jarig weesjongetje dat zich verstopt in een treinstation in Parijs om maar niet naar een weeshuis te moeten gaan. In dat station sleutelt hij aan een oude robot waar ook zijn overleden vader nog aan gewerkt heeft. Die robot zou immers een geheime boodschap bevatten. Toch moet Hugo ook uit zijn doppen kijken: hij wordt immers op de hielen gezeten door de conciërge van het station...

‘Hugo’ beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


‘Miss Peregrine's Home for Peculiar Children’ (2016)

De zestienjarige Jacob Portman (Asa Butterfield) ontdekt aanwijzingen die zijn overleden grootvader voor hem heeft achtergelaten. Wanneer hij die ook opvolgt, stuit hij op een geheimzinnig eiland waar een weeshuis staat voor bijzondere kinderen. Deze kinderen hebben allemaal speciale krachten en lopen een enorm gevaar. Al snel leert Jacob dat hij ook over een gave beschikt en dat hij niet toevallig op het eiland verzeild is geraakt.

Ontdek ‘Miss Peregrine's Home for Peculiar Children’ op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing.

Of zie Asa aan het werk als Otis in 'Sex Education' op Netflix! 
Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top