De leukste kijktips van het weekend

Series | Het weekend is weer aangebroken en dat wil zeggen: tijd om te relaxen. Ga op je gemak in de zetel zitten, neem er een drankje bij en geniet van het mooie tv-aanbod dit weekend! Proximus Pickx koos er voor jou deze vijf kijktips uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

All the Money in the World

Deze misdaadfilm van ‘Blade Runner’-regisseur Ridley Scott brengt ons terug naar 1973 en vertelt het verhaal van John Paul Getty lll (Charlie Plummer), de kleinzoon van de miljardair en oliemagnaat John Paul Getty – tevens de rijkste man ter wereld (gespeeld door Christopher Plummer). Kleinzoon Getty wordt in Rome ontvoerd door de Italiaanse maffia, maar de rijke oliemagnaat weigert vervolgens de 17 miljoen dollar losgeld te betalen die de kidnappers eisen. Na zijn weigering ontvangt de familie het afgesneden oor van de jongen. Wanhopig om haar zoon te redden, besluit zijn moeder Gail om zelf te onderhandelen met de ontvoerders ...

Bekijk ‘All the Money in the World’ op vrijdag 24 september om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Justice League

In Zack Snyders ‘Justice League’ moeten een aantal iconische superhelden hun krachten bundelen. Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman, ziet Batman  zich genoodzaakt met Wonder Woman een team van metahumans samen te stellen om het hoofd te bieden aan de bedreiging van Steppenwolf, en zijn leger van Parademons.
In de hoofdrollen zien we Gal Gadot (Wonder Woman/Diana Prince), Ben Affleck (Batman/Bruce Wayne), Henry Cavill (Superman/Clark Kent), Amber Heard (Mera) en Amy Adams (Lois Lane).
 
Bekijk ‘Justice League’ op zaterdag 25 september om 20u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Fast and the Furious

Met intussen liefst  negen films op de teller, blijft de ‘Fast & Furious’ onvermoeibaar verder uitgroeien tot één van de grootste filmfranchises in Hollywood. Zaterdagavond keren we echter terug naar het prille begin met de allereerste film uit de reeks, die inmiddels 20 jaar geleden in de zalen verscheen.

In ‘The Fast and the Furious’ (2001) gaat FBI-agent Brian O'Conner (vertolkt door wijlen Paul Walker) undercover om een bende overvallers te ontmaskeren. Bendeleider Dominic Toretto (Vin Diesel) is gepassioneerd door snelle wagens en organiseert dan ook illegale straatraces. Wanneer Brian tot hun bende wil toetreden, moet hij via een testrace bewijzen dat hij uit het juiste hout is gesneden.
 
Bekijk ‘The Fast and the Furious’ op zaterdag 25 september om 22u20 op VTM 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

De Columbus

Wim Lybaert haalde de Columbus weer van stal voor een vierde seizoen. Zonder plan en zonder voorbereiding trekt hij met een gast de wijde wereld in. Een week lang duwt hij de pauzeknop van het drukke leven in, om te genieten van vrije tijd die écht vrij is. In alle vrijheid laat hij zich leiden door het toeval én door zijn gast. Maar wie dat wordt, is dit seizoen voor Wim een complete verrassing. Zijn enige informatie voor vertrek? Het adres waar hij zijn blind date moet oppikken.
 
Bekijk ‘De Colombus’ op zondag 26 september om 21u00 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Stonehenge: The Lost Circle Revealed

Een BBC-documentaire om van te smullen, niet in het minst voor de geschiedenisliefhebbers. Professor Alice Roberts volgt de historische zoektocht naar een verborgen geheim van de beroemde, maar nog steeds door mysterie omhulde stenen van Stonehenge. Met behulp van de allernieuwste technieken heeft een team van archeologen onder leiding van professor Mark Parker Pearson nauwgezet bewijs verzameld dat aantoont dat de originele stenen van het iconische Britse monument een vorig leven hebben geleid. Alice laat ons meekijken hoe Mike de laatste stukjes van de puzzel legt, en zo een van de grootste archeologische vraagstukken ter wereld oplost: waar kwamen de enorme stenen vandaan, hoe zijn ze getransporteerd en wie heeft ze helemaal – met de erg beperkte middelen uit die tijd – van Wales naar Engeland versleept?
 
Bekijk ‘Stonehenge: The Lost Circle Revealed’ op zondag 26 september om 22u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top