Nieuw op Netflix in oktober: deze films en series mag je niet missen!

Series | Zoals altijd mag je deze maand alweer enkele toppers toevoegen aan je watchlist op Netflix. Van ’The Guilty’ tot een nieuw seizoen ‘You’: dit nieuwe kijkvoer mag je niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Guilty

Deze nieuwe film speelt zich af in een callcenter voor het Amerikaanse noodnummer 911. Joe Bayler krijgt een oproep van een jonge vrouw die gekidnapt is en probeert haar te helpen, maar zonder goed zicht op de situatie, moet hij creatief uit de hoek komen. En dan komt hij nog eens voor de ene verrassing na de andere te staan.
 
The Guilty’ is een remake van de gelijknamige succesfilm van de Zweedse scenarist en regisseur Gustav Möller uit 2018. De regisseur is deze keer de Amerikaan Antoine Fuqua , bekend van ‘The Equalizer’ en ‘Training Day’ en vertrouwd met remakes via ‘The Magnificent Seven’. In de cast zien we Jake Gyllenhaal in de hoofdrol, naast Ethan Hawke, Riley Keough, Peter Sarsgaard en Paul Dano.
 
Ontdek ‘The Guilty’ vanaf 1 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

There’s Someone Inside Your House

Makani Young verhuist van Hawaii naar een klein en rustig dorpje in Nebraska zodat ze bij haar grootmoeder kan inwonen en de middelbare school kan afmaken. Maar met het afstudeermoment in zicht, worden zij en haar vrienden gevolgd door een moordenaar die de duistere geheimen van het dorp bloot wil leggen. Hij verlamt zijn slachtoffers van schrik met maskers die exact op hun eigen gezichten lijken. Het is aan Makani en haar vrienden om de identiteit van de moordenaar te achterhalen voor ze er zelf aan moeten geloven.
 
Netflix mikt met deze film op wat nostalgie door slashers uit de jaren 90 te vermengen met tienerfilms als ‘The Breakfast Club’ en ‘American Graffiti’. In de hoofdrol zien we Sydney Park, een actrice die we al aan het werk zagen in series als ‘Pretty Little Liars’ en ‘The Walking Dead’.
 
Ontdek ‘There’s Someone Inside Your House’ vanaf 6 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Billion Dollar Code

Deze Duitse miniserie vertelt het verhaal van twee computertechniekers die het in de rechtbank opnemen tegen een ogenschijnlijk onverslaanbare mastodont: technologiebedrijf Google. Ze opperen namelijk dat zij degenen zijn die het algoritme achter Google Earth hebben bedacht. De serie speelt zich zowel af in het Berlijn van de jaren 90, waar hackers welig tieren en een ware undergroundscene ontstaat, en de vroege jaren van Silicon Valley, waar kleine hoopvolle startups in een razend tempo groeien tot de grootste technologiegiganten ter wereld. In dit waargebeurde verhaal zullen de computertechniekers achter Terra Vision snel geconfronteerd worden met de harde realiteit: dat het niet evident is om miljoenen in te zetten op een rechtszaak tegen Google.
 
Ontdek ‘The Billion Dollar Code’ vanaf 7 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Family Business – seizoen 3

De familie Hazan is terug met nieuwe fratsen. De hilarische Franse serie ‘Family Business’ keert terug voor een derde seizoen. De familie, die gokte dat cannabis gelegaliseerd zou worden in Frankrijk en dus alvast een clandestien bedrijfje opstart, zat na de gebeurtenissen van seizoen 2 in slechte papieren. Uit de trailer voor het derde seizoen kunnen we opmaken dat ook het gerecht hen intussen flink te grazen heeft. De Franse serie maakte al in verschillende gebieden furore op het streamingplatform en geldt als de grootste Franse Netflix Original tot nog toe.
 
Ontdek het derde seizoen van ‘Family Business’ vanaf 8 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

You – seizoen 3

De Amerikaanse topserie ‘You’ krijgt ook een derde seizoen. Logisch, want het verhaal van Joe is nog helemaal niet uitverteld. Het tweede seizoen was ook een enorm succes met zo’n 54 miljoen streams op het platform. In het tweede seizoen verhuisde Joe onder de valse naam Will naar Los Angeles, waar hij zijn nieuwe muse Love leerde kennen.
 
In het derde seizoen is hij gehuwd met Love en verhuizen ze naar het noorden van California om er hun kind op te voeden. Ze zijn omringd door ondernemers, rijke snobberige moeders en instagrammodellen. Joe wil zijn rol als vader en man ernstig nemen, maar leeft ook in angst voor de impulsieve Love en zijn hart blijft hem in de verkeerde richting sturen. Woont de nieuwe vrouw van zijn dromen naast de deur?
 
Ontdek het derde seizoen van ‘You’ vanaf 15 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Locke & Key – seizoen 2

De bovennatuurlijke horrorserie ‘Locke & Key’ is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Daarin verhuist het gezin Locke van Seattle naar een dorp in Massachusetts nadat vader Rendell Locke vermoord wordt. Ze gaan in het ouderlijk huis wonen, waar ze een aantal vreemde sleutels ontdekken. Wanneer ze die op de deuren proberen, openen die op magische wijze nieuwe werelden. Maar zoals ze snel merken, zijn ze niet de enigen die de sleutels zoeken. Ook een kwaadaardige demon jaagt erop.
 
Na het succesvolle eerste seizoen, kondigde Netflix al snel aan dat er een tweede zou volgen. Uit de beelden die al gelost zijn, blijkt dat de broers Locke erin zullen ontdekken dat hun dood gewaande zusje Dodge nog steeds in leven is. Nog voor de première van het tweede seizoen, heeft het streamingplatform al een derde aangekondigd.
 
Ontdek het tweede seizoen van ‘Locke & Key’ vanaf 22 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Maya and the Three

Netflix etaleert met deze negendelige miniserie het talent van Jorge R. Gutiérrez, de maker van animatiefilm ‘The Book of Life’. In ‘Maya and the Three’ reizen we af naar een mythische versie van Centraal Amerika, waar een strijdende prinses op zoek is naar drie legendarische krijgers die de wereld zouden kunnen redden.
 
De stemmencast van deze nieuwe serie is indrukwekkend. Zo horen we Zoe Saldaña, Gabriel Iglesias, Diego Lina en Gael García Bernal in de hoofdrollen. Ook namen als Danny Trejo, Cheech Marin en Queen Latifah passeren de revue.
 
Ontdek ‘Maya and the Three’ vanaf 22 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top