Mogen fans een 'Pitch Perfect 4' verwachten?

Films | Het succes van ‘Pitch Perfect’ valt niet te ontkennen. Acappellagroep de Bella’s heeft ons gedurende drie films al aan het lachen gebracht en fans hopen nu zelfs dat er een vierde deel op komst is. Vanavond kan je op VTM2 kijken naar ‘Pitch Perfect 2’, en hier zoekt Proximus Pickx uit of er echt nog een film komt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor wie ‘Pitch Perfect’ niet kent, is hier een kleine opfrisser. De filmserie gaat over een groep vrouwen aan de universiteit die samen een acapellagroep hebben. De zanggroep zit in een sleur, tot Beca aankomt en wat hippe muziek door de mix jaagt. Samen doen ze mee aan de grootste wedstrijden, maar blijven ze vooral ook de grappige underdogs.
 
Bijna vier jaar nadat de laatste film van de hit franchise, ‘Pitch Perfect 3’, werd uitgebracht, hopen fans van de musicalkomedie nog steeds om de cast, waaronder Anna Kendrick, Rebel Wilson, Adam DeVine, Brittany Snow, en Elizabeth Banks, te zien herenigen.

Vierde deel?

En hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een vierde film, hebben enkele sterren zich over het concept uitgesproken. Zij zouden al aan boord zijn.  
 
In augustus 2017, net voor de release van het derde deel van de franchise, vertelde Anna Kendrick aan Entertainment Weekly dat ze helemaal akkoord zou zijn om een vierde film te verfilmen. "Hell, yeah!", zei ze op de vraag of er nog een productie zou komen. “We zouden ze liefst voor altijd blijven maken.”
 
Een jaar na Kendricks interview waren ‘Pitch Perfect’-fans ervan overtuigd dat een vierde film in de maak was. Rebel Wilson postte namelijk een Instagram-foto waarop zij en haar costars vier vingers omhoog hielden.
 
Toen Wilson een maand later in ‘The Ellen DeGeneres Show’ verscheen, werd haar gevraagd of de foto al dan niet een teaser was voor een aankomende vierde film. "Ik kan officieel eigenlijk niets zeggen", zei Wilson. "Er zijn wat dingen in de maak. Ik weet zeker dat Universal me gaat haten omdat ik dit zeg. Wij Bella's houden allemaal van elkaar. We willen gewoon met elkaar werken. De meiden zijn gewoon geweldig."

Nieuwe lichting

Actrice Brittany Snow maakte in 2019 dan weer haar eigen statement over een mogelijke vierde film en de foto op Rebels Instagram. "We hebben die foto gewoon gemaakt omdat we een vierde film wilden en toen heeft Rebel de fans ermee geplaagd. Maar eigenlijk weet zij ook niets meer." 
 
Ook ‘Pitch Perfect’-scenarist Kay Cannon ontkracht de geruchten. "Ik denk dat mensen zullen huilen, maar de derde film is wel degelijk het einde van de Bella's zoals we ze kennen", vertelde Cannon aan EW. "Als er ooit een ‘Pitch Perfect 4’ komt, zal het met een nieuwe lichting zijn." 
 
Bekijk ‘Pitch Perfect 2’ op woensdag 8 september om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top