De leukste nieuwigheden op Play dit najaar

Films | Het begin van een nieuw schooljaar betekent onvermijdelijk een stroom aan nieuwe programma’s, en Play vormt geen uitzondering op deze regel! Maar wat hebben de zenders in petto voor hun kijkers? Proximus Pickx zet de leukste nieuwigheden voor jou op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Scheire & de Schepping

We hebben het jarenlang moeten missen, maar dit najaar keert het ultieme wetenschapsprogramma terug naar het kleine scherm. ‘Scheire en de Schepping’ is op 9 september terug van weggeweest met nog meer wonderlijke wetenswaardigheden. Presentator Lieven Scheire wordt net zoals in de vorige seizoenen bijgestaan door zijn eenmansorkest Stijn Cole en vier onwetende panelleden. Ook Googleman maakt opnieuw zijn opwachting om mensen te verrijken met willekeurige kennis. Heb je je ooit afgevraagd waarom een dolfijn geen goede huisgenoot is? Hij weet er het antwoord op.

Ontdek 'Scheire en de Schepping' vanaf 31 augustus om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Grond

Wie als moslim in België overlijdt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? Hier of in het land van herkomst? Wanneer Ishmael – Smile voor de vrienden – het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden. Dat is het verhaal van de nieuwe fictiereeks ‘Grond’. Adil El Arbi en Bilall Fallah, die hun strepen al verdienden met ‘Patser’ en internationaal met ‘Bad Boys For Life’, zijn de regisseurs van dienst, samen met Mathieu Mortelmans. De cast bestaat uit een brede mix van acteurs en actrices met onder andere Yassine Ouaich, Charlotte De Bruyne, Barbara Sarafian en Saïd Boumazoughe.

Dancing with the Stars

Glimmende pakjes, opzwepende muziek en bv’s die zich uit de naad werken om de felbegeerde trofee te bemachtigen: dat is ‘Dancing with the Stars’. In het najaar van 2021 gaat Play4 opnieuw op zoek naar de beste dansende bv in een derde seizoen van de succesvolle liveshow. Wie neemt de fakkel over van Julie Vermeire en verbaast televisiekijkend Vlaanderen met zijn of haar talent? Ook dit seizoen is een brede waaier aan bekende gezicht klaar om de dansschoenen aan te trekken. De eerste kandidaten zijn alvast bekend: Olympisch kampioene Nina Derwael en ‘#LikeMe’-ster Maksim Stojanac.

The L Word: Generation Q

De baanbrekende dramaserie ‘The L Word’ zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane, Bette en Alice. Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow. In ‘The L Word: Generation Q’ volg je naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQ-ers.

Ontdek 'The L Word: Generation Q' elke woensdag om 22u20 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

De Slimste Mens ter Wereld

Geen najaar zonder ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Deze razend populaire quiz mag niet ontbreken wanneer de dagen korter worden en heeft ook dit jaar een heleboel interessante deelnemers klaarstaan. Eerder werd al bekend dat Dorian Liveyns, de man van James Cooke, Sandra Bekkari en Laura Tesoro in de herfst een gooi zouden doen naar de felbegeerde titel. Ondertussen is zanger Niels Destadsbader toegevoegd aan die lijst. Wie zal sportpresentatrice Catherine Van Eylen opvolgen?

De Cooke & Verhulst Show

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe wind, dus krijgt 'De Cooke & Verhulst show', die binnenkort herstart op Play4, enkele verse tafelgasten. Rani De Coninck schoof dit voorjaar al geregeld aan bij James Cooke en Gert Verhulst, en daar komen nu Margriet Hermans en Tine Embrechts bij. Vrouwen boven, dus, al mag Herman Brusselmans voor het nodige tegengewicht zorgen. Voorts zijn ook comedian Amelie Albrecht en seksuologe Lotte Vanwezemael opnieuw aan boord, en wordt de boot Evanna in Antwerpen nog een keertje ingeruild voor de studio in Schelle.

Ontdek 'De Cooke & Verhulst Show' dagelijks vanaf maandag 6 september om 21u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

De Verhulstjes in Saint-Tropez

Bienvenue à Saint-Tropez! Dit seizoen volgen we de familie Verhulst niet in hun villa aan de Belgische kust, maar wel in een prachtig huis aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mag de Play4-kijker mee.

Ontdek 'De Verhulstjes in Saint-Tropez' elke maandag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

De Bachelor

In het prachtige Griekenland wagen single vrouwen dit najaar hun kans om het hart van de sportieve en ambitieuze bachelor Fabrizio te veroveren. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties wil Fabrizio zijn verleden volledig van zich afschudden. Hij wil de kans krijgen om iemand te leren kennen zonder de vooroordelen die hem al enkele jaren achtervolgen. Hij stelt zijn hart terug open voor een nieuwe liefde en hiervoor keert hij terug naar zijn roots en de bakermat van de liefde, het idyllische Griekenland.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top