Bekijk ‘Jungle Cruise’ nu op je tv dankzij VOD Premium

Films | In de VOD Premium-catalogus van Proximus Pickx, waar je steeds de nieuwste blockbusters kan vinden, prijkt nu de Disneyfilm ‘Jungle Cruise’. De film over de zoektocht naar een boom met helende krachten is puur escapisme en een throwback naar de avonturenfilms van weleer.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In 1955 opende Disneyland Park in het Californische Anaheim, het allereerste Disney-themapark. Een van de attracties was toen de ‘Jungle River Cruise’, later omgedoopt tot de ‘Jungle Cruise’, waarin bezoekers op bootjes langs verschillende natuurtaferelen geleid werden. De attractie was gebaseerd op Disney’s ‘True Life Adventures’-filmreeks, een serie van veertien documentaires die tussen 1948 en 1960 uitkwamen. ‘Jungle Cruise’ werd een publieksfavoriet en ondertussen staat een versie van de attractie in verschillende Disney-themaparken over de hele wereld, waaronder in Tokio en Hongkong.
 
Dit jaar bracht Disney een film uit die in zijn beurt gebaseerd is op de 66 jaar oude attractie. ‘Jungle Cruise’ is een komische avonturenfilm die hulde brengt aan de pulp-achtige avontuurlijke films en series van de jaren 30, 40 en 50. De hoofdrollen worden vertolkt door Emily Blunt, Dwayne Johnson, Jack Whitehall en Jesse Plemons.
 
In de film is Dr. Lily Houghton (Blunt) op zoek naar een mytische boom met helende krachten die diep in het Amazonewoud te vinden zou zijn. Ze roept de hulp in van de schipper Frank Wolff (Johnson) en neemt ook haar timide jongere broertje MacGregor (Whitehall) mee op haar zoektocht. Dat het geen makkelijke expeditie wordt, staat al vast, maar wanneer ook de Duitse prins Joachim (Plemons) op de krachten van de boom aast, wordt alles nog een versnelling hoger geschakeld.
 
‘Jungle Cruise’ is al enkele weken een van de best bezochte films in de Belgische cinema’s, maar nu kan je ook van dit avontuur genieten in je eigen zetel. De film komt namelijk naar de VOD Premium-catalogus van Proximus Pickx, waar de film van 31 augustus tot 6 oktober gehuurd kan worden voor de prijs van € 21,99.

Ontdek ‘Jungle Cruise’ vanaf nu in de categorie 'VOD Premium: Bioscoopreleases vanuit je zetel' van de Proximus VOD catalogus. De prijs voor deze film in avant-première bedraagt € 21,99. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top