Mis deze televisieprogramma’s deze week niet!

Series |

De laatste week van de zomervakantie gaat van start. Ontsnap aan de vele regenbuien en bereid het nieuwe schooljaar in alle rust voor met deze must-see televisieprogramma’s die Proximus Pickx voor jou selecteerde.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Waarheid Durven of Doen

Ook Bekende Vlamingen hebben dagdagelijkse beslommeringen, gênante geheimen of straffe verhalen te vertellen. Dat ontdekken we in het VTM-programma ‘Waarheid Durven of Doen’ waarin vier lokale celebrities kunnen kiezen tussen om de waarheid te vertellen over een onderwerp, een uitdaging te vervolledigen of een straffe stoot uit te halen. Dankzij dit programma leren we onze favoriete televisiepersoonlijkheden nog beter kennen!

Bekijk ‘Waarheid Durven of Doen’ vanavond om 21u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

8MM (1999)

De privé-detective Tom Welles (Nicolas Cage) wordt gevraagd om een stuk film te onderzoeken waarop een gruwelijk moord te zien is van een jong meisje. Hij duikt op de zaak en dit leidt hem naar een porno-producent in Hollywood. Welles bijt zich steeds meer vast in de zaak, komt dichter bij de oplossing maar raakt ondertussen vervreemd van zijn eigen vrouw en dochter.

Bekijk ‘8MM’ morgen om 22u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Wissel van de macht

Hoe kwam de ‘Zweedse’ regering Michel I ten einde? Waarom was het Marrakechpact zo’n probleem? En wat leverde de laatste gemeenteraadsverkiezingen op voor de traditionele partijen? Al deze vragen worden door de politici van ons land beantwoord in de vijfde en laatste aflevering van ‘Wissel van de Macht’. Maak je dus klaar om de strafste oneliners te horen uit de mond van Bart De Wever, Kris Peeters of Lydia Peeters.

Bekijk ‘Wissel van de macht’ woensdag om 20u25 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Dolor Y Gloria (2019)

Salvador Mallo (Antonio Banderas) is een filmmaker die zich in de herfst van zijn leven bevindt. Wanneer een oude, maar succesvolle film van hem opnieuw in the picture komt te staan, wordt hij herinnerd aan de goede tijd die hij had tijdens het maken ervan. Door het verhaal van zijn film wordt Mallo ook herinnerd aan jeugdherinneringen die hij dacht te vergeten te zijn, maar hem eigenlijk nog steeds kwellen.

Bekijk ‘Dolor Y Gloria’ donderdag om 22u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Chateau Meiland

De familie Meiland hebben hun leven in Frankrijk achtergelaten voor een nieuw avontuur in de Nederlandse gemeente Hengelo. Daar worden ze geconfronteerd met de strenge wetgeving die ze in Frankrijk niet hebben. Zo mag de familie maar één gezin inschrijven op hun nieuwe adres en dat zorgt voor problemen. Het is dan ook maar de vraag of Martien, Erica en Maxime met alternatieven zullen komen of de regels aan hun laars zullen lappen.

Bekijk ‘Chateau Meiland’ vrijdag om 19u40 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top