'Raising Helen' op VTM3: de vijf glansrollen van Kate Hudson

Films | Vanavond zendt VTM3 de romcom 'Raising Helen' uit, over een directeursassistente in een modellenbureau die van de ene op de andere dag de drie kinderen van haar verongelukte zus onder haar hoede krijgt. De film uit 2004 flopte destijds aan de filmkassa's, al zal dat allesbehalve aan de acteerprestatie van Kate Hudson liggen. Proximus Pickx selecteerde vijf films waarin de Amerikaanse actrice de pannen van het dak acteert.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deepwater Horizon (2016)

In 2010 vloog het BP-booreiland ‘Deepwater Horizon’ in brand in de Golf van Mexico, waarna het explodeerde. Voor 11 bemanningsleden kwam alle hulp te laat en de Verenigde Staten zaten opgescheept met een milieucatastrofe. Regisseur Peter Berg kneedde de onverkwikkelijke historie tot een beklijvende rampenfilm.
 
Mark Wahlberg kruipt in de huid van een BP-werknemer die zijn collega’s probeert te redden uit alle rampspoed. Kate Hudson speelt zijn vrouw en Kurt Russell vertolkt met verve de rol van veiligheidsverantwoordelijke die het niet onder de markt heeft met de logge structuren en het stugge management van een groot bedrijf. Ook John Malkovich zet een ijzersterke prestatie neer als hooggeplaatste verantwoordelijke van het oliebedrijf, die de risico’s van de boorwerkzaamheden grandioos onderschat.

Mother's Day (2016)

Regisseur Garry Marshall, die eerder ook ‘Valentine’s Day’ maakte, wist voor ‘Mother’s Day’ een absolute sterrencast te verzamelen: naast Jennifer Aniston zie je onder meer Julia Roberts, Kate Hudson en Jason Sudeikis. We volgen de perikelen van een aantal jonge moeders, oudere moeders en dochters die al dan niet naarstig op zoek zijn naar hun moeders. In de week voor Moederdag kampen immers vier families met een aantal grote en kleine problemen.

Hudson kruipt in de huid van Jesse, die vanwege de etnische achtergrond van haar partner nauwelijks contact heeft met haar moeder en onverwachts haar ouders op bezoek krijgt. De geadopteerde Kristin is druk bezig om een ontmoeting te regelen met haar biologische moeder. Miranda maakt zich intussen op voor haar eerste Moederdag, terwijl Sandy haar kroost zal moeten delen met hun nieuwe stiefmoeder Tina.

‘Mother's Day’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Fool's Gold (2008)

Benjamin Finnegan (Matthew McConaughey) is een schattenjager die al lang geen schat meer heeft gevonden en het bankroet nabij is. Zijn vrouw, Tess (Kate Hudson), heeft er genoeg van en wil van hem scheiden. Maar wanneer Benjamin plots een legendarische Spaanse schat op het spoor is, vraagt hij zijn vrouw (en haar baas) om een laatste keer mee te helpen zoeken. 

Fool's Gold kan je terugvinden op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug. 
 

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Hudson kruipt in de huis van adviescolumniste Andie Anderson, die haar grenzen verlegt door te schrijven over hoe je een man zover krijgt dat hij je in 10 dagen verlaat. Andie gaat op zoek naar een man die ze kan gebruiken voor het experiment. Enter Ben Berry (Matthew McConaughey), die zo overtuigd is van zijn romantische capaciteiten dat hij denkt dat hij elke vrouw in 10 dagen verliefd op hem kan laten worden.

Almost Famous (2000)

We schrijven 1973. William, een tienerjongen, krijgt de kans om een stuk te schrijven voor CREEM magazine over een concert van Black Sabbath, en loopt aan de ingang van het concertgebouw de band Stillwater tegen het lijf. Daarna ontmoet hij groupie Penny Lane (Kate Hudson), die van zin is om Stillwater te volgen op hun tournee. Het schrijfsel van de jongen springt in het oog van het gerenommeerde muziekblad Rolling Stone, dat hem opdraagt om een stuk te pennen over Stillwater. Hij mag mee op tournee naar vier grote Amerikaanse steden, waar hij Penny opnieuw treft.

William is achter de schermen getuige van de losbandigheid van de bandleden, die zich de obsessieve aandacht van hun vrouwelijke groupies laten welgevallen en misbruiken. William smeedt een steeds hechtere band met de groepsleden, die steeds meer van hun in een sfeer van seks, drugs en rock-'n-roll badende, onzedige geheimen toevertrouwen aan de tiener. Genoeg stof voor een artikel dus – al is dat niet het artikel dat de band noch Rolling Stone verwacht had.

Voor haar rol werd Hudson op haar 21ste genomineerd voor een Oscar in de categorie 'beste vrouwelijke bijrol'.

Bekijk ‘Raising Helen' vanavond om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top