‘Margriet aan Zee’: dit heeft de tweede aflevering in petto

Films | Margriet Hermans maakt eindelijk haar grote comeback als talk- en entertainmentshowpresentatrice in ‘Margriet aan Zee’ op Pickx+. Mocht je je afvragen wie uitgenodigd is voor de tweede aflevering, geven wij een overzicht van de gasten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste gast is Nederlands-Belgisch plussize model Romy Schlimbach. Zij heeft al enkele jaren een roemrijke carrière als model en grijpt elke kans aan om een positieve boodschap te verspreiden over lichaamsvormen en schoonheidsidealen van tafel te vegen. De 26-jarige Romy komt bij Margriet uit de doeken doen waar body positivity om draait en waarom het hoog tijd is dat we gaan houden van al onze rondingen. Daarna volgt de eerste muzikale gast van de avond: de zanger David Vandyck, die al bijna 15 jaar actief is in de wereld van het Vlaamse levenslied.
 
Water is een rode draad door al onze levens, maar waarschijnlijk denken de meesten er niet eens over na. Je kan een kraan opendraaien en bijna onbeperkt helder drinkwater krijgen, maar waar komt al dat water vandaan? En waar gaat het naartoe? Dat zijn de vragen die Toon Verlinden en Marjolein Vanoppen proberen te beantwoorden in hun boek ‘Weg van water’. Verlinden komt het nieuwe boek voorstellen op de sofa van Margriet. Hij wordt gevolgd door opkomend Vlaams muziektalent Metejoor, vergezeld door de Nederlandse Emma Heesters. Zij waren ook van de partij voor de eerste aflevering en weten het publiek perfect te bezweren.
 
Tearooms zijn er genoeg langs de Belgische zeedijken. Stef Poelmans ging op reportage bij tearoom Silversand, die al sinds 1974 actief is in Blankenberge. Na wat initiële strubbelingen groeide het etablissement uit tot een icoon aan de kust, en daar mocht Stef mee wafels bakken.

Benieuwd hoe het eraan toe ging achter de schermen? Ontdek het op de YouTubepagina van Pickx!


Van glamping tot ruimtevaart

Chris van Tongelen is bekend als een van de zangers van de Vlaamse groep De Romeo’s, maar hij heeft ook een andere passie: glamping. Sinds de zomer van 2020 baat hij in zijn eigen achtertuin Glamping 94 uit, een luxueuze camping. En over die liefde slaat hij graag een babbeltje aan de toog. Daarna is het tijd voor jong zanggeweld. BOBBY is een vijfkoppige zanggroep die Engelstalige popmuziek brengt. Sinds een jaar geleden trekken de vijf, die bekend zijn van onder andere Kadanza, The Voice Kids, 4eVeR en Studio 100, langs de Belgische podia.
 
De volgende gast is Hetty Helsmoortel, doctor in de gezondheidswetenschappen, kankeronderzoeker, mediafiguur, auteur, panellid in de podcast van Lieven Scheire en gefascineerd door alles wat met wetenschap te maken heeft. Samen met Toon Verlinden, die eerder in de aflevering aan bod kwam, organiseert ze jaarlijks het wetenschapsfestival Sound of Science. In ‘Margriet aan Zee’ vertelt ze over haar passie voor de ruimte.
 
Uitsmijter van de avond is niemand minder dan Celien Deloof, de al even getalenteerde dochter van onze gastvrouw Margriet Hermans. Zij nam samen met singer-songwriter Bert Van Renne een duet op en samen bestormen ze ook het podium van ‘Margriet aan Zee’. Redenen genoeg dus om af te stemmen.
 
Ontdek meer over 'Margriet aan Zee' en stem af op Pickx+ (zender 13 op je TV) voor de tweede aflevering op 26 augustus om 22u15 en op 27 augustus om 19u30. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! 

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Margriet aan Zee’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top