‘Fresh Music’: welke beroemdheden probeerden eerst een danscarrière uit te bouwen?

Muziek | In het wekelijkse programma ‘Fresh Music’, iedere zaterdag om 19 uur te zien op Pickx+, ontdek je telkens het heetste muzikale nieuws van dit moment. Tijdens de meest recente aflevering blikt ‘Fresh Music’ terug op enkele celebrities die eerst een danscarrière beoogden. Gelukkig draaide het anders uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Alicia Vikander

De Zweedse werd doorheen de jaren beroemd met filmrollen in ‘Tomb Raider’ en ‘The Danish Girl’, maar begon haar carrière in de danswereld. Ze startte met danslessen op reeds negenjarige leeftijd en bleek veel talent te hebben. Ze zat zelfs enige tijd in de prestigieuze School of American Ballet. Maar uiteindelijk zouden enkele blessures haar danscarrière beëindigen. Geen schande, als je ziet welk mooi filmparcours ze intussen heeft afgelegd.

Charlize Theron

Als tiener viel Charlize Theron in de prijzen tijdens een modellenwedstrijd in haar geboorteland Zuid-Afrika. Maar een reis naar New York inspireerde haar om een carrière als ballerina uit te bouwen. Helaas konden haar knieën het intense trainingsritme niet bijhouden en moest ze haar plannen snel opbergen. Met enige teleurstelling op zak trok ze verder naar Los Angeles, waar ze haar kans waagde in de filmwereld. Deze keer met succes. Zo won ze verschillende prijzen, waaronder een Academy Award, voor haar rol in ‘Monster’.

Jennifer Lopez

Al op vijfjarige leeftijd begon de piepjonge Jennifer Lopez met zowel dans- als zanglessen. Het waren de ouders van Lopez zelfs die haar en alle zussen aanspoorde om thuis shows in elkaar te steken. Zoveel jaren later weten we intussen dat Lopez van alle markten thuis is. Zo heeft ze een succesvolle zangcarrière uitgebouwd en componeert ze haar eigen muziek, maar was ze ook al in tal van films te zien.  

Wil je dit en nog meerdere items bekijken op televisie? Kijk dan aanstaande zaterdag 21 augustus om 19 uur naar ‘Fresh Music’ op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket? Dan kan je Pickx+ terugvinden op zender 263. Ontdek het volledig Pickx+-aanbod via de tv-optie ‘All Stars’.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top