Het beste in home cinema: het Premium VOD-aanbod van Proximus Pickx

Films | Is een bezoek aan de bioscoop niet mogelijk? Proximus Pickx zet zijn zomeraanbod in de verf met de Premium VOD-catalogus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Om filmliefhebbers tevreden te stellen, werkt Proximus Pickx samen met de grote filmdistributeurs (van Disney tot Warner) en biedt het je de mogelijkheid om de nieuwste releases rechtstreeks in het comfort van je woonkamer te bekijken. Deze films maken deel uit van een exclusief VOD Premium-aanbod, en hangen rechtstreeks af van de distributeurs, vandaar dat de prijzen variëren naargelang de titels. Dit is een echte revolutie in de amusementswereld, en Proximus Pickx staat hier achter. Sinds enkele maanden kiezen distributeurs steeds vaker voor dit alternatief. Zin om thuis van de nieuwste films te genieten met je familie of vrienden? Ons exclusieve filmaanbod maakt je zomer alvast een tikkeltje zonniger! 

Black Widow

Deze Marvel-stripverfilming vertelt het verhaal van de vrouwelijke Avenger Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), opgeleid door het Black Widow-programma. De spionagethriller speelt zich af vlak na 'Captain America: Civil War', de confrontatie die een breuk veroorzaakt tussen Iron Mans en Captain America's kompanen.
 
Voordat ze lid wordt van de Avengers, is de jonge spionne op de vlucht en moet ze haar erfenis en demonen uit het verleden onder ogen zien. Zij vecht tegen een machtige vijand die elke beweging van haar tegenstander kan nabootsen, waardoor zij een geduchte vechter is. Zij vecht samen met haar "familie", allemaal spionnen en alumni van het programma en de Rode Kamer, een geheim Sovjet-bootcamp om jonge vrouwen op te leiden tot dodelijke agenten.
 
‘Black Widow' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Gli Indifferenti

Dit is de tweede bewerking van Alberto Moravia's roman "Gli Indifferenti" (De onverschilligen). De film speelt zich af in het moderne Rome en volgt Mariagrazia Ardengo en haar twee straatarme kinderen, Michele en Carla. Om haar leven weer op de rails te krijgen, neemt Mariagrazia voortdurend leningen aan van Leo Merumeci, die haar minnaar is geworden. Maar als Michele terugkeert van een reis naar het buitenland, realiseert ze zich dat deze schijnbare vrijgevigheid van de man is ingegeven door de wens om het enige wat de familie nog heeft, hun penthouse, af te nemen. Omdat Mariagrazia verblind is door de liefde is het aan Carla, een achttienjarig meisje, om de familie wakker te schudden. De cast van deze Italiaanse film bestaat uit Valeria Bruni Tedeschi, Edoardo Pesce en Beatrice Grannò.
 
‘Gli Indifferenti' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


In The Heights

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige Broadwaymusical en is van de makers van 'Hamilton'. Het verhaal speelt zich af in de wijk Washington Heights in New York, bij de Washington Bridge. Deze buurt, die in de jaren tachtig en negentig zwaar te lijden had onder de crackepidemie, lijkt de laatste jaren weer op te krabbelen. Terwijl de stad naar een betere toekomst kijkt, dromen de personages in de musical ook van een beter leven...
 
Een van hen is Usnavi de la Vega, de eigenaar van een plaatselijke winkel. In de film vertelt hij vier kinderen een verhaal over het volgen van zijn dromen, hard werken en liefde, en dat doet hij natuurlijk door te zingen en te dansen. De rol van Usnavi is weggelegd voor acteur Anthony Ramos, die eerder te zien was in de musical 'A Star Is Born'.
 
In The Heights' is vanaf 23 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Cowboys

Een getroebleerde maar goedbedoelende vader, die net van zijn vrouw gescheiden is, vlucht met zijn transgenderzoon naar de wildernis van Montana nadat zijn ex-vrouw weigert hun zoon met zijn anders-zijn te laten leven. In deze ontroerende film met zijn grandioze decors, vinden we acteur Steve Zahn in de rol van de vader. Het is een acteur die we allemaal kennen, maar die zelden een hoofdrol heeft gekregen. De regisseur van de film, Anna Kerrigan, had hem echter in gedachten, en we zijn niet teleurgesteld.
 
‘Cowboys' is vanaf 25 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Space Jam 2

De film 'Space Jam' heeft de jeugd van veel mensen getekend. Het vervolg op deze klassieker uit de jaren 90 heet 'Space Jam: New Era' en naast Michael Jordan en een andere NBA-kampioen, LeBron James, zijn ook Don Cheadle, Khris Davisen Sonequa Martin-Green te zien in live action-rollen. Jeff Bergman, Eric Bauza en Zendaya spreken de stemmen in van de originele Looney Tunes.
 
In de Vlaamse versie zijn de stemmen te horen van de Belgische basketbalspelers Ann Wauters & Jean-Marc Mwema. Ze zijn een deel van de Good Squad, de slechterikken die het opnemen tegen de Looney Tunes met LeBron James als koploper. Ann en Jean-Marc worden in de Goon Squad bijgestaan door sportanker Aster Nzeyimana, in de rol van ‘Chronos’, een speler die zich ontpopt tot de snelste speler van de hele ploeg.
 
Stand-upcomedian Guga Baúl, Kamal Kharmach en Alex Agnew maken samen met Olga Leyers en Sven De Ridder deel uit van de Tune Squad. Zij spreken de stemmen in van Bugs Bunny, Speedy Gonzales, Yosemite Sam, Lola Bunny en Daffy Duck.
 
‘Space Jam 2' is vanaf 30 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Jungle Cruise

Kom aan boord met dokter Lily Houghton. Ze verlaat Londen om in het Amazonewoud op zoek te gaan naar een wonderbaarlijke remedie die een revolutie in de geneeskunde teweeg zou kunnen brengen. Om dit te bereiken moet ze de rivier afreizen en huurt ze kapitein Franck Wolff in. Emily Blunt en Dwayne Johnson spelen de hoofdrollen als Lily en Franck. Een onwaarschijnlijk duo, en er is veel chemie tussen hen op het scherm, dat aan een avontuur begint dat even grappig als heldhaftig is.
 
‘Jungle Cruise' is vanaf 31 augustus beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


The Suicide Squad

Welkom in de Belle Reve-gevangenis, waar de ergste superschurken worden vastgehouden en die er alles aan zullen doen om eruit te geraken, zelfs als dat betekent dat ze bij Task Force X moeten gaan. Tussen hen vind je Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, en Javelin. En laten we de gekste van allemaal niet vergeten: Harley Quinn, voortreffelijk gespeeld door Margot Robbie. Het draait allemaal om onconventionele humor, vurige actiescènes, geweldige speciale effecten en een gezonde dosis sarcasme. Een film van de getalenteerde James Gunn, de man achter 'Guardians of the Galaxy'.
 
The Suicide Squad' is vanaf 13 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top