Vormen Jennifer Aniston en David Schwimmer uit ‘Friends’ echt een koppel?

Series | Het ging als een schokgolf door de roddelblaadjes: een legendarisch televisiekoppel zou ook in het echt een relatie hebben. Jennifer Aniston en David Schwimmer, niemand minder dan Ross en Rachel die in ‘Friends’ een van de meest besproken liefdesverhalen vertolkten, moesten wel samen zijn, toch? De acteurs reageerden op de geruchten met een ontnuchterende boodschap.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor fans van de iconische komische serie ‘Friends’ stond er nog eens een grote verrassing te wachten. De reünieaflevering die afgelopen mei uitkwam, was al beladen van de emoties en de nostalgische throwbacks. In die aflevering leerden we onder andere dat Jennifer Aniston en David Schwimmer een boontje hadden voor elkaar toen de reeks gedraaid werd. Maar ze waren beiden al bezet en dus moest alle passie gekanaliseerd worden in hun personages. Misschien maakte dat de liefdesperikelen tussen Ross en Rachel net zo meeslepend. In het echte leven draaide het in elk geval op een sisser uit.
 
Maar de geruchtenmolen kwam wel op gang, zeker omdat beide acteurs intussen single waren. Niets hield hen nog tegen om samen iets te beginnen. En dan gooiden ze nog wat kolen op het vuur, want Jennifer en David werden gezien tijdens een wandeling in de wijngaarden van Santa Barbara, waar ze klaarblijkelijk diep en lang in gesprek waren. Een bron dichtbij het duo zei zelfs dat David zijn thuisstad New York had verlaten om bij zijn ‘Friends’-collega in Los Angeles te kunnen zijn. De fans waren overtuigd: het ophalen van herinneringen tijdens de reünie had de gevoelens tussen de twee acteurs weer helemaal aangewakkerd.
 
Meer dan ooit leek de weg helemaal met goud geplaveid en met rozenblaadjes bezaaid. Fans zagen voor zich al een perfecte toekomst, gelijkaardig aan de finale van ‘Friends’, waarin Ross en Rachel na tien seizoenen “doen ze het of doen ze het niet” zwichtten voor hun gevoelens. Sloeg de magie toe op dezelfde manier in het echte leven? Na enkele dagen suspens reageerden de twee acteurs via hun woordvoerders, en tot grote spijt van de dromende fans kregen we te horen dat de twee er geen geheime relatie op na houden. Wie Jennifer Aniston en David Schwimmer samen wil zien, zal genoegen moeten nemen met nog een keertje ‘Friends’ bingewatchen.
 
Ontdek ‘Friends’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Lees hier meer over de anekdotes achter de schermen van 'Friends'.


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top