Nog een keer het beste van 'Saartje' op Pickx+

Films | Twaalf weken lang ontving Saartje Vandendriessche interessante gasten op haar sofa voor verrassende en diepgaande gesprekken. Voor de laatste aflevering van ‘Saartje’ op Pickx+ krijgen we een compilatie van alle hoogtepunten uit de afgelopen afleveringen. Heb je een gesprek gemist? Dan is dit de gelegenheid om bij te benen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Twee BV’s, van komieken en presentatoren, zangers en acteurs tot ondernemers en auteurs, kwamen elke week langs in de studio van ‘Saartje’. Gastvrouw Saartje Vandendriessche wist nog niet hoe elke aflevering zou verlopen, want kernwoorden die tijdens de talkshow werden gedropt, gaven de richting van de gesprekken. Soms was er meteen een duidelijke link tussen de gasten, soms leken ze op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen te hebben – totdat ze goed en wel aan de praat geraakten natuurlijk.
 
Riadh Bahri en Leen Dendievel, Margriet Hermans en Alex Agnew, Moora Vander Veken en Nic Balthazar, Yemi Oduwale en Evelien Van Hamme, Imke Courtois en Dominique Persoone, Saskia De Coster en Zuhal Demir, Xavier Taveirne en Veerle Dobbelaere, Joyce De Troch en Tom Decock, Giovanni Kemper en Koen Krucke, Hans Bourlon en Soe Nsuki, James Cooke en Herman Brusselmans, Danni Heylen en Luc Wyns. Je hoort het: de meest diverse duo’s namen plaats in de sofa naast Saartje.


Getuigenissen en anekdotes

Ter gelegenheid van de laatste aflevering blikken we nog eens terug op alle hoogtepunten van de afgelopen afleveringen. We krijgen een compilatie van de mooiste momenten, de meest openhartige verzuchtingen en de interessantste sleutelwoorden die de revue passeerden. Denk maar aan Alex Agnew die naast Margriet Hermans zijn hart lucht over het vaderschap of Riadh Bahri die getuigt over de homofobie die hij al moest trotseren. Of een uitwisseling van anekdotes tussen vaste waarden in de Vlaamse showbizz.
 
Heb je dus een aflevering van ‘Saartje’ gemist op Pickx+? Dan kan je nu alvast de mooiste en strafste momenten inhalen.
 
Blik terug op ‘Saartje' op 12 augustus om 22u en 13 augustus om 19u30 op Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!
 
Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top