De meest veelbelovende films en series van 2021

Films | Hoewel bioscoopreleases in 2020 steeds zeldzamer zijn geworden vanwege de pandemie, zijn we in 2021 al getrakteerd op een aantal zeer mooie afiches, zowel in de bioscoop als op streamingplatforms. Het jaar heeft echter nog enkele grote verrassingen in petto, dus hier zijn een paar grote producties waar we naar uitkijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dune

Frank Herberts roman 'Dune' heeft de reputatie onbewerkbaar te zijn, maar is dat echt zo? We weten dat David Lynch zich in 1984 al aan dit huzarenstukje waagde, maar zonder echt te overtuigen. Als er één regisseur is die deze bewerking tot een goed einde kan brengen, is het misschien de Canadees Denis Villeneuve, de man achter 'Blade Runner 2049', 'Prisoners' en 'Arrival'.
 
Om hem de best mogelijke kans te geven, heeft hij een indrukwekkende cast samengesteld om dit multi-planet verhaal te vertellen. Timothée Chalamet neemt de hoofdrol op zich, terwijl Rebecca Ferguson zijn moeder speelt. Vaste gasten van Marvel en Star Wars, zoals Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista en Zendaya, zitten ook in de cast. Te zien vanaf oktober.
 
Fans van Denis Villeneuve kunnen het wachten verzachten met 'Prisoners', beschikbaar op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Stranger Things – Seizoen 4

De terugkeer van de meest bekeken serie op Netflix wordt in het voorjaar verwacht. Aan het eind van seizoen 3, na de slag om Starcourt, leek het erop dat Jim Hopper het niet overleefd had. De eerste trailer voor seizoen 4 maakte echter een einde aan deze onwaarheid. Op 14 februari kondigden de gebroeders Duffer aan dat Jim Hopper nog in leven was. In de trailer lijkt het erop dat hij gevangen is genomen door de Russen. We weten al dat de cast even indrukwekkend zal zijn als altijd, en dat seizoen 4 niet het laatste zal zijn.
 
Ontdek ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Free Guy

Bereid je voor op een film als geen ander. In 'Free Guy', vinden we Ryan Reynolds gevangen in een real-life video game. Hij speelt Guy, een NPC (Non-Playable Character) dat plotseling alleen komt te staan en zich realiseert dat hij eigenlijk een videospelfiguur is. Het spel, dat een kopie is van GTA, is aan het eind van zijn Latijn en het is aan Guy en een van de ontwikkelaars (Jodie Comer uit 'Killing Eve') om het spel te redden. Maak je klaar voor een paar geweldige actiescènes en veel humor.

No Time to Die

Het had de film van het jaar 2020 moeten worden, maar de coronacrisis had andere plannen. Sindsdien is de film keer op keer uitgesteld om een goede release te krijgen. Uiteindelijk komt hij nu uit op 30 september. Het wordt meteen ook de vijfde en laatste keer voor Daniel Craig als James Bond. Hij zal het moeten opnemen tegen een bijzonder gevaarlijke nieuwe vijand: Safin, gespeeld door Rami Malek ('Mr. Robot', 'Bohemian Rhapsody'). De regisseur is Cary Joji Fukunaga, bekend van de regie van het eerste seizoen van de serie 'True Detective'.
 
Vind de andere ‘James Bond’- films nu in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The French Dispatch

De nieuwste speelfilm van Wes Anderson, die op het Filmfestival van Cannes in officiële competitie werd vertoond, moet nog even wachten om in de bioscoop te komen. De film is aangekondigd voor oktober, maar heeft nog geen precieze releasedatum. Voor zijn tiende speelfilm heeft Wes Anderson geen half werk geleverd. De Amerikaanse regisseur heeft gewoon de besten van de wereld bijeengeroepen. Haal diep adem, want de lijst is lang: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Owen Wilson, Bill Murray, Christoph Waltz, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe of Saoirse Ronan.
 
De film speelt zich af in het kleine Franse stadje Ennui-sur-Blasé. Er is een filiaal van de Amerikaanse krant 'The French Dispatch', geleid door redacteur Arthur Howitzer Jr. (Bill Murray), wiens taak het is nieuws uit Frankrijk naar de Verenigde Staten te sturen.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top