Marvel Studios' 'Black Widow' is eindelijk uit, en is nu al beschikbaar in de VOD-catalogus

Films | Na vier keer uitstellen draait ‘Black Widow’ sinds 7 juli eindelijk in de bioscoop. De “zwarte weduwe” die werd ontdekt in de ‘Avengers’-saga heeft eindelijk haar eigen film. En Proximus Pickx wilde zijn abonnees in de watten leggen door de nieuwste Marvel aan te bieden in zijn VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het Marvel-universum zal ons blijven verrassen! Nadat de bioscopen maandenlang waren gesloten als gevolg van de pandemie, zullen superheldenfilms elkaar de komende maanden waarschijnlijk opvolgen. De eerste die de terugkeer van de superheldencinema op gang trapt, is niemand minder dan de Black Widow van Scarlett Johansson.
 
Deze spionagethriller vertelt het verhaal van Natasha Romanoff, gevormd door het Black Widow-programma. De film speelt zich af onmiddellijk na de gebeurtenissen van ‘Captain America: Civil War’, de confrontatie die een breuk veroorzaakt tussen de metgezellen van Iron Man en die van Captain America.
 
Voordat ze lid wordt van de Avengers, is de jonge spionne op vrije voeten en moet ze haar demonen uit het verleden onder ogen zien. Ze vecht tegen een krachtige vijand, die elke beweging van haar tegenstander kan nabootsen, wat hem tot een formidabele vechter maakt. Ze vecht zij aan zij met haar “familie”, alle spionnen van het programma waarin ze werden opgeleid.
 
‘Black Widow’ is nu beschikbaar in de 'Premium' selectie van de Proximus VOD-catalogus voor €21,99. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top