Deze koppels vonden de liefde dankzij Spider-Man

Films | Vandaag, 1 augustus, vieren we Wereld Spider-Man Dag. Proximus Pickx kon deze kans niet laten liggen en kwam met enkele weetjes over de hoofdrolspelers van de films. Wist je dat de acteurs die in de verschillende films te zien waren allemaal de liefde vonden op de set?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tobey Maguire en Kirsten Dunst

Tobey Maguire en Kirsten Dunst waren het eerste koppel op én naast het scherm. Maguire was de eerste Spider-Man in 2002 en hij kende er een ondertussen legendarische scène met Dunst. Er was de befaamde kus tussen de twee, waarbij Spider-Man ondersteboven MJ kust. Beiden werden ook naast de set een koppel, maar de relatie hield niet lang stand. De breuk verliep wel in alle vriendschap, want in 2017 liet Dunst weten dat Tobey nog altijd haar favoriete Spider-Man was.

Ontdek ‘Spiderman 3’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Andrew Garfield en Emma Stone

Een paar jaar later was het de beurt aan Andrew Garfield om het pak aan te trekken. In 'The Incredible Spider-Man' wordt het publiek naast de geweldige actiescènes ook getrakteerd op heel wat romantische scènes tussen Andrew Garfield en Emma Stone. Peter Parker en zijn vriendin op het scherm, Gwen Stacy, zijn één van Hollywoods populairste koppels geworden.

In 2015 gingen Andrew Garfield en Emma Stone officieel uit elkaar na een relatie van 4 jaar. Hoewel ze elk hun eigen weg zijn gegaan, steunen de twee elkaar nog steeds. Het contact tussen de twee is altijd zeer hartelijk als ze elkaar weer zien op prijsuitreikingen. Andrew uitte zelfs openlijk zijn liefde voor zijn ex-vriendin in een interview. Toen hem werd gevraagd welke actrice hij mee zou nemen naar een onbewoond eiland, aarzelde hij geen moment: "Emma Stone. Ik hou van Emma".

Ontdek 'The Amazing Spider-Man: A Hero's Fate' op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Tom Holland en Zendaya

Na twee succesvolle romances in de vorige delen van ‘Spider-Man’ zaten de fans van Tom Holland en Zendaya natuurlijk te wachten op een romance tussen de twee. Nadat ze samenwerkten in het enorm succesvolle 'Spider-Man: Homecoming', wisten we dat ze het heel goed met elkaar konden vinden, maar er was geen spoor van romantiek.

Tot ieders verbazing werden Zendaya en Tom Holland in het dagelijkse leven betrapt toen ze elkaar kusten in de auto. Veel meer weten we niet, maar het is overbodig om te zeggen dat er de nodige geruchten de ronde deden op het internet over een relatie. Het is alvast aftellen naar de derde film met Holland als ‘Spider-Man’. 'Spider-Man: No Way Home' komt dit jaar in de zalen.

Ontdek 'Spider-Man: Far From Home' op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top