Sluip rond met de beste spionnen in de VOD-catalogus

Films | Met nieuwe films in aantocht in de saga’s ‘James Bond’, ‘Mission: Impossible’… lijkt het erop dat spionnen onze cinemazalen zullen overnemen. Om je daar nu al op voor te bereiden, presenteert Proximus Pickx een selectie van de beste geheim agenten in de VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tenet

Christopher Nolan (‘Inception’, ‘Dunkirk’, ‘Batman Begins’) behoeft amper introductie. Zijn nieuwste film ‘Tenet’ is alweer een breinbrekende thriller met sciencefiction-elementen waarbij je maar beter bij de les blijft. John David Washington (‘BlacKkKlansman’) acteert als de naamloze CIA-agent die door een duistere overheidsorganisatie op missie gestuurd wordt. En om hem te helpen, toont die organisatie hem hoe hij de tijd kan manipuleren. Naast Washington zien we Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Martin Donovan en Kenneth Branagh.
 
‘Tenet’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Snowden

De beroemdste en beruchtste klokkenluider van de afgelopen decennia is nog steeds Edward Snowden, die aan het licht bracht hoe de National Security Agency (NSA) massale hoeveelheden informatie over digitale communicatie bijheid en zo de privacy van miljoenen schond. Voor sommigen is hij een held, voor anderen een verrader. Het verhaal van zijn uitzonderlijke exploot en de redenen achter zijn daden zijn verfilmd door regisseur Oliver Stone, met hoofdrollen voor Joseph Gordon-Levitt, Shailene Leo en Zachary Quinto in de hoofdrollen. Zonder een waarde-oordeel te vellen brengt de film de klokkenluider als mens in beeld.
 
‘Snowden’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Black Widow

Fans van de Marvel-films zaten er al een hele tijd op de wachten, maar nu is er eindelijk een solofilm over Black Widow, de superspionne die aan de zijde van de Avengers vecht. Scarlett Johansson kruipt weer in de huid van Natasha Romanoff voor dit avontuur waarin ze moet afrekenen met demonen uit haar verleden. Ze verlaat Amerika om terug te keren naar haar geboorteland, waar ze samen met haar surrogaatvader Red Guardian (David Harbour) en surrogaatzus Yelena (Florence Pugh) op missie vertrekt. Met een opbrengst van 80 miljoen in het openingsweekend is ‘Black Widow’ de recordhouder in de zalen sinds de pandemie begon.
 
‘Black Widow’ is vanaf 10 augustus beschikbaar in de Premium VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Spy who Dumped Me

Mila Kunis en Kate McKinnon slaan de handen in elkaar wanneer ze tegen hun verwachtingen in verwikkeld raken in een dol avontuur. Audrey (Kunis) is depressief op haar verjaardag omdat ze net gedumpt werd door haar vriendje Drew (Justin Theroux). Haar beste vriendin Morgan (McKinnon) spoort haar aan om zijn bezittingen te verbranden. Maar dan duikt hij weer op, want één bezitting is te belangrijk om te vernielen. Audrey en Morgan komen te weten dat Drew voor de CIA werkt. Hij werd gezocht door gevaarlijke mensen, en nu zijn ook de twee vriendinnen een doelwit. Deze komische spionagefilm houdt je op het puntje van je stoel, dus pas op dat je er niet vanaf valt door een bulderlach.
 
‘The Spy who Dumped Me’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Man from U.N.C.L.E.

Guy Ritchie, ervaringsdeskundige van de komische actiefilm, baseerde deze spionageprent op een klassieke televisieserie uit 1964. Henry Cavill (Superman zelve), Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki en Hugh Grant acteren in deze stijlvolle en lichtjes campy langspeler. In volle Koude Oorlog moeten een CIA-agent en een Russische KGB-spion samenwerken om een mysterieuze criminele organisatie te neutraliseren. Zullen de agenten van tegenovergestelde kampen hun verschillen opzij kunnen zetten om de wereld te redden?
 
‘The Man from U.N.C.L.E.’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Bourne Identity

Een man wordt gevonden op zee. Hij heeft kogelwonden in zijn rug en lijdt aan geheugenverlies. Hij weet zelfs niet meer hoe hij heet. Maar zodra hij in de problemen komt, schieten zijn reflexen in gang en blijkt hij een fantastisch talent te hebben voor vechten en spionage. De man komt steeds meer te weten over zijn verleden en leert dat hij Jason Bourne is, een geheim agent die de sleutel heeft om een complot binnen de CIA bloot te leggen. Matt Damon schittert als Jason Bourne en keerde terug voor drie sequels. Met deze ijzersterke opener was een succesvolle franchise geboren.
 
‘The Bourne Identity’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Atomic Blonde

Stijlvolle over the top actiefilms zijn helemaal in, kijk maar naar het succes van de ‘John Wick’-franchise. In 2017 kregen we de vrouwelijke tegenhanger van die huurmoordenaar op wraakmissie met ‘Atomic Blonde’. Zuid-Afrikaanse schone Charlize Theron speelt Lorraine Broughton, die enkele dagen voor de val van de Berlijnse Muur naar Duitsland gestuurd wordt om een belangrijk document te bemachtigen: een lijst met de namen van alle geheim agenten die op dat moment actief zijn in Berlijn. Verwacht je net als in de filmreeks met Keanu Reeves aan perfect gecoördineerde gevechsscènes, spectaculaire stunts en eindeloos veel actie. En voor de fans is er goed nieuws: er wordt gewerkt aan een vervolg!
 
‘Atomic Blonde’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!Er is meer, want ook de films ‘Casino Royale’, ‘Charlie’s Angels: Full Throttle’, ‘Goldfinger’, ‘Men In Black’, ‘Spectre’, ‘Tinker Taylor Soldier Spy’, ‘Johnny English Strikes Again’, ‘Argo’ en ‘Munich’ staan nu in de VOD-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top