Deze Hollywoodsterren zijn elkaars beste vrienden!

Films |

Vandaag is het de Internationale Dag van de Vriendschap. Het is om deze reden dat Proximus haar filmarchief indook en op zoek ging naar de mooiste vriendschappen uit Tinseltown. Dus bel je beste vriend of vriendin meteen op en kijk samen naar één van deze geweldige films met de beste acteurs die ook de beste buddies zijn.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgens Hollywoodreporters hebben deze twee acteurs de mooiste bromance uit de industrie. Het begon allemaal in 1990 toen de jonge acteurs nog tieners waren en auditie deden voor dezelfde rol op televisie. Ze leerden elkaar toen beter kennen, werden vrienden en beloofde elkaar vervolgens te helpen in hun carrière. “Elke keuze die ik ooit heb gemaakt, heb ik afgetoetst bij Tobey. En andersom”, verklaarde DiCaprio in een interview. “We kunnen uren doorpraten over allerhande projecten en steunen elkaar in alles wat we doen.”  

Wil je deze bromance op het grote scherm waarnemen? Kijk dan naar ‘The Great Gatsby’. In deze film van regisseur Baz Luhrmann spelen DiCaprio en Maguire spelen samen! ‘The Great Gatsby’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Courteney Cox en Jennifer Aniston

Miljoenen mensen zagen gedurende tien jaar hoe Monica Geller en Rachel Green de beste vriendinnen werden in ‘Friends’. Wat weinigen weten is dat deze twee Amerikaanse actrices ook de beste vrienden zijn in het dagelijkse leven. Zo is Anniston de meter van Cox’ dochter en was Cox op haar beurt het bruidsmeisje op Anistons huwelijk.

Ontdek ‘Friends’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Matt Damon en Ben Affleck

Deze twee mannelijke acteurs schitterden samen in ‘Good Will Hunting’ (1997) en 'Dogma' (1999) en zijn al meer dan 35 jaar vrienden voor het leven. Volgens Matt Damon komt dat onder andere door de liefde voor het acteervak dat de beide heren hebben. “Ik denk dat we elkaars obsessie hebben aangewakkerd tijdens enkele zeer bepalende jaren van ons leven. Dat creëerde een band voor het leven".

‘Good Will Hunting’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Brad Pitt and George Clooney

Brad Pitt leerde George Clooney kennen tijdens de opnames van 'Ocean’s Eleven'. Al gauw ontdekte de twee Hollywoodsterren dat ze van dezelfde grapjes houden en een bijna identieke smaak hebben. Tussen de vrouwen van de twee sterren, klikte het naar verluidt minder. Volgens de Amerikaanse media kon Pitt’s ex-vrouw Angelina Jolie het niet goed vinden met Clooneys wederhelft, Amal Clooney.

‘Ocean’s Eleven’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Sandra Bullock en Ryan Reynolds

De band die Sandra Bullock en Ryan Reynolds hebben, lijkt op die van een familie. Dat zei Ryan Reynolds zelf na de opnames van ‘The Proposal’ (2009) tegen Amerikaanse media. “We kennen elkaar al zo lang dat we praktisch familie zijn.” En net zoals familie doen Bullock en Reynolds af en toe uitstapjes.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top