Deze films zijn nieuw in de cinemazalen!

Films | Elke woensdag komen er nieuwe films aan in de cinemazalen en deze week is geen uitzondering. Om je volledig voor te bereiden op het volgende bioscoopbezoek, zet Proximus Pickx de films die op 28 juli uitkomen even op een rijtje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jungle Cruise

In het begin van de 20ste eeuw neemt een rivierbootkapitein, Frank, de Britse wetenschapper Dr. Lily Houghton en haar broer MacGregor mee op een missie in de jungle om de Tree of Life te vinden. Die boom zou genezende krachten bezitten die van groot belang zouden kunnen zijn voor de moderne geneeskunde. Al die tijd moet het trio vechten tegen gevaarlijke wilde dieren, een hete en dodelijke omgeving, en een concurrerende Duitse expeditie die vastbesloten is de boom als eerste te vinden.
 
Deze gloednieuwe avonturenfilm zet Dwayne Johnson (Frank) en Emily Blunt (Dr. Lily Houghton) in de hoofdrollen en is gebaseerd op een attractie die al langer bestaat in Disneyland.

Hitman's Wife’s Bodyguard

‘s Werelds meest dodelijke duo, bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, is terug voor een nieuwe levensbedreigende missie. Hoewel hij nog steeds geschorst is en in de gaten gehouden wordt, moet Bryce opnieuw optreden om huurmoordenaar Darius te redden nadat hij werd ontvoerd door gangsters. Dat doet hij niet alleen, want hij krijgt hulp van Darius' vrouw, die jammer genoeg nog labieler is dan haar man. Al snel zitten ze alle drie tot over hun oren in de problemen wanneer een sinister complot aan het licht komt dat Europa in totale chaos dreigt te storten.
 
‘Hitman's Wife’s Bodyguard’ is een Amerikaanse actiekomediefilm geregisseerd door Patrick Hughes en geschreven door Tom O'Connor en Brandon en Phillip Murphy. De film is een vervolg op de film ‘The Hitman’s Bodyguard’ uit 2017 en heeft Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek in de hoofdrollen.

The Suicide Squad

De meest gevaarlijke superschurken van de wereld zijn weer terug. Deze keer stuurt de regering de gevangenen van Belle Reve naar het afgelegen, door vijanden overspoelde Zuid-Amerikaanse eiland Corto Maltese. De groep met onder anderen Bloodsport, Peacemaker, King Shark en Harley Quinn trekt gewapend met high-tech wapens door de gevaarlijke jungle om Jotunheim te vernietigen, een gevangenis en laboratorium uit het Nazi-tijdperk waar politieke gevangenen werden vastgehouden en experimenten werden uitgevoerd. Tijdens de missie komen ze in conflict met Starro, een reusachtige, telepathische buitenaardse zeester.
 
Na vijf jaar wachten is dit team van DC Comics eindelijk terug in de cinema. ‘The Suicide Squad’ wordt een standalone sequel, wat wil zeggen dat het verhaal geen vervolg is op ‘Suicide Squad’ uit 2016. Gelukkig zijn onder anderen Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman en Sylvester Stallone wel weer van de partij.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top