Filmscènes waardoor je je op vakantie waant

Films | Of het nu aan het strand, op het platteland of ver weg op een exotische bestemming is: vakantie geeft je de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De zomer inspireert dus ook veel films. Hier zijn vier scènes die je ongetwijfeld mee op reis zullen nemen, als dat in het echt even nog niet kan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sex and the City: The Movie

Een reisje met je vriendinnen lost bijna al je problemen op. Lachen, zonnebaden en cocktails zijn aan de orde van de dag voor de hoofdrolspelers van de eerste 'Sex and the City'-film. Op Carries en Mr Bigs trouwdag komt die laatste plots niet opdagen aan het altaar, wat voor een breuk zorgt tussen het droomkoppel. Alles was echter gepland en dus besluiten Carries vriendinnen haar mee te nemen op haar eigen huwelijksreis. Onder de blauwe lucht en stralende zon proberen de dames hun vriendin terug op te beuren. Al zorgt dat soms voor extra stress, zeker wanneer Samantha merkt dat Miranda vergat te waxen.
 
‘Sex and the City: The Movie’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Point Break

‘Point Break’ is niet noodzakelijk een film over vakantie, maar is wel beroemd om zijn surfers. In deze whodunit uit 1991 infiltreert een jonge FBI-agent in een groep surfers in Los Angeles die verdacht wordt van het plegen van verschillende overvallen. In deze scène stelt Tyler Bodhi, de meester denker van de surfclan, voor aan Johnny. In de wereld van surfen staat hij bekend als bodhisattva, als verwijzing naar de boeddhistische wijze die alle stadia van volmaaktheid heeft doorlopen alvorens het Nirvana te bereiken. Deze scène staat in het geheugen van veel kijkers gegrift. Wanneer we nu aan surfen denken, stellen we ons onmiddellijk het beeld voor van Patrick Swayze op zijn plank.
 
Ontdek ‘Point Break’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Sisterhood of the Traveling Pants

Vier levenslange vrienden moeten tijdens de zomer uit elkaar gaan. Met verschillende lichaamstypes en karakters, doen de vier meisjes de verrassende ontdekking van een jeansbroek die bij elk van hen past. Ze sluiten een pact om de broek om de beurt naar elkaar op te sturen. Volgens hen verricht hij namelijk wonderen.
 
Deze scène brengt ons naar het blauw-witte landschap van Santorini in Griekenland. Lena Kaligaris is deze zomer in het land van haar voorouders. Ze is een ontluikende artieste en gaat in de haven zitten met haar schetsboek, om de koppels om haar heen te observeren. Ze voelt zich even niet goed en valt in het water, maar een knappe Griek, Kostas, komt haar redden. Zal de jongeman in staat zijn door het stenen hart van de Amerikaanse te breken?

Ontdek ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Murder Mystery

Vakantie is ook een manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wees voorzichtig met je nieuwe vrienden. Een Amerikaanse politieman besluit een belofte aan zijn vrouw eindelijk in te lossen: haar meenemen naar Europa. In het vliegtuig ontmoeten ze een mysterieuze man die hen uitnodigt op de jacht van de familie. Aan boord van deze familie van miljonairs vindt een moord plaats. Het Amerikaanse koppel wordt onmiddellijk verdacht. Wat volgt is een prachtige raadselachtige achtervolging door de havensteden van de Middellandse Zee.
 
In de volgende scène komt het koppel, gespeeld door Adam Sandler en Jennifer Aniston, aan in Monaco. Wanneer ze de tourbus van de familie zien staan, keren ze om en nemen ze het aanbod van een zeiltochtje aan. En jij, wat had jij liever gehad?
 
Ontdek ‘Murder Mystery’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top