Deze films doen je anders naar je lichaam kijken!

Series |

Een dag na Independence Day is het tijd voor een andere hoogdag in de Verenigde Staten, zo blijkt. Want op 5 juli frommelt de Amerikaan zijn Stars and Stripes-vlag in het handschoenenkastje van zijn SUV en salueert hij/zij die modernere nationale trots: de bikini. Om de VS bij te staan tijdens deze hoogmis, selecteerde Proximus Pickx enkele films die de vele lichamen waarover de bikini’s worden getrokken, alle eer aandoen.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Isn’t It Romantic? (2019)

Natalie (Rebel Wilson) houdt niet van dweperige liefdeskomedies. Maar wanneer ze haar bewustzijn verliest tijdens een overval, belandt ze op magische wijze in datzelfde komische en perfecte universum. Haar appartement is plots prachtig ingericht, ze beschikt van de ene dag op de andere over de beste kledij en alles in het leven lijkt deze keer wel mee te zitten. Als kers op de taart krijgt ze bovendien af te rekenen met heel wat mannelijke aandacht en dat is voor deze harde tante met een maatje meer een heuse uitdaging.

Ontdek ‘Isn’t It Romantic?’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Dumplin’ (2018)

Willowdean Dickson (Danielle Macdonald) heeft het niet getroffen. Haar moeder (Jennifer Aniston) is een voormalige winnares van een schoonheidswedstrijd en zij heeft een maatje meer. Om te bewijzen aan haar moeder dat ze respect en waardering verdient ondanks dat maatje meer, schrijft ze zich in voor een schoonheidswedstrijd. Al gauw krijgt ze steun van heel wat meisjes die zich ook niet kunnen vinden in het strenge schoonheidsideaal van de missverkiezingen. Samen bewijzen ze aan iedereen dat echte schoonheid eigenlijk vanbinnen zit. 

Ontdek ‘Dumplin’’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Tall Girl (2019)

Jodi (Ava Michelle) iets langer dan de gemiddelde student en dat is op een Amerikaanse middelbare school vragen om problemen. Ze wordt dan ook actief gepest door haar medestudenten die niets leuker vinden dan haar te wijzen op haar 'enorme lengte'. De emmer van Jodi loopt echter vol wanneer ze een oogje heeft op een buitenlandse uitwisselingsstudent, maar die al snel ingepalmt wordt door de knapste griet van de school. Jodi besluit hierdoor in actie te schieten, zichzelf op te kalefateren en de jongen mee uit te vragen.

Ontdek ‘Tall Girl’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Shrill (2019 - 2021)

Annie wordt al heel haar leven uitgelachen door haar lichaamsgewicht, probeert het te maken als journalist en tracht tussen pot en pint ook nog een goede man aan de haak te slaan. Wanneer die laatste twee zaken niet lukken, onderzoekt ze op hilarische wijze waar het altijd misgaat in haar leven. Ze concludeert op een zeer komische wijze dat er niets mis is met haar en dat de wereld rondom haar zelf eens voor de spiegel mag gaan staan.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top