Deze films zorgen ervoor dat je anders wil gaan reizen

Films |
Ben je het zat om elk jaar naar dezelfde plek te gaan, met dezelfde mensen? Wil je vernieuwing, verandering? Proximus Pickx heeft vier films voor je opgegraven die je nieuwe ideeën geven om anders te gaan reizen, of om terug zo ‘basic’ mogelijk te gaan reizen.
 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ruil je huis: 'The Holiday'

Je hebt deze film wellicht al meermaals gezien, maar heb je er ooit aan gedacht hetzelfde te doen? Om tien dagen van huis te ruilen met een vreemde? In 'The Holiday' vinden Cameron Diaz en Kate Winslet meer dan liefde als ze van huis wisselen. Deze ervaring is ook leren durven, jezelf in gevaar brengen, je openstellen voor anderen op een idyllische en afgelegen vakantieplek. Misschien is dat ook iets voor jou?
 
 

Ga op roadtrip: ‘On the road’ & the Into the wild’

Wat als je nu eens helemaal geen plannen maakt voor je gaat reizen? In deze twee films, die doordrenkt zijn van het vrijheidsgevoel, gaan de hoofdrolspelers op pad en doorkruisen ze hun land op zoek naar sereniteit en eenvoudig geluk. Lijkt dat je iets? Je hebt niet veel nodig: een voertuig, een idee over een route (in België of in het buitenland), enkele goede verblijfsplannen en een goede copiloot. Je zou op deze manier ongetwijfeld geweldige ontdekkingen en prachtige ontmoetingen hebben, meer dan eens op onverwachtse momenten.
 
‘On the road’ & the Into the wild' is beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

Kies voor een familiecamping: ‘Camping 3’

Het is ongetwijfeld een van de favoriete reizen van Belgen … kamperen! Als je het nog nooit eerder deed, dan is deze zomer de ideale gelegenheid om te ontdekken hoe kamperen écht is: pastis, petanque, strand, even niks doen. Om al even te watertanden kan je deze films bekijken: ‘Camping 3’ met Franck Dubosc als hoofdpersonage.
 
‘Camping 3' is beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

Ga solo: ‘Wild’

Om even helemaal los te koppelen van de dagelijkse sleur van het leven kan je je laten inspireren door actrice Reese Witherspoon in ‘Wild’. Ze speelt Cheryl die besluit om te voet een reis van enkele honderden kilometers te maken. Pas voor jouw vakantie natuurlijk de wandelroute aan je profiel aan. Met het opzicht om oog in oog te komen met jezelf, je grenzen, je sterke en je zwakke punten onder ogen te zien en plezier te hebben in de natuur waar je vaak weinig van af weet, kan je op deze manier een prachtige reis maken!
 
De film is te bekijken op Amazon Prime.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top