'Unplugged+' op Pickx+: vijf akoestische sets van Vlaamse artiesten

Muziek | In de gloednieuwe show ‘Unplugged+’ op Pickx+ blikken vijf artiesten terug op de muziek die voor hen de wereld betekent. Daarnaast brengen ze intieme versies van hun eigen pareltjes in de studio bij presentator Ianthe Tavernier. Bekijk vanaf zondag 11 juli elke week een nieuwe aflevering van ‘Fresh Music – Unplugged+’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vijf artiesten van eigen bodem komen langs in de studio van ‘Fresh Music’ bij Ianthe Tavernier voor een unieke terugblik. De eerste is Sandra Kim, Eurosongwinnares en meesterlijk als Koningin in ‘The Masked Singer’. De tweede is Udo, de Mechelaar die in 2005 de talentenjacht X Factor won en intussen in binnen- en buitenland een gerespecteerde singer-songwriter is geworden.
 
De volgende gasten zijn The Starlings, ofwel Tom Dice en Kato Callebaut die de Vlaamse harten vooral stalen met hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’. Rapper, zanger en producer TheColorGrey maakte furore met nummers als ‘On & On’, ‘You Got to Show Me’ en ‘Out Of My Hands’ en komt nu ook unplugged zijn kunst tonen. De laatste, maar daarom zeker niet de minste in het rijtje is Belle Perez, de Spaans-Belgische zangeres die sinds haar doorbraak met de preselecties voor Eurosong in 1999 een zuiderse Latin-toets toevoegt aan het Vlaamse muzieklandschap.
 
Om de intieme sets van deze artiesten te zien, stem je vanaf 11 juli elke zondag af op Pickx+ om 22u30. Op maandagavond om 19u30 volgt een herhaling.
 
Wie bij zijn pack kiest voor de tv-optie 'All Sports', 'All Stars' of 'All Stars & Sports' kan de nieuwe zender Pickx+ vinden op zender 13. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top