Deze weekendkijktips mag je zeker niet missen!

Films |

Het weekend staat voor de deur. Maak je klaar voor een zinderende paar dagen vol spanning, emoties en lachbuien dankzij deze schitterende kijktips van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Borg/McEnroe (2017)

In dit biografisch sportdrama van regisseur Janus Pedersen uit 2017 zien we hoe twee tennislegendes uit de jaren tachtig het tegen elkaar opnemen tijdens de finale van het Britse tennistoernooi Wimbledon. De rivaliteit tussen de twee spelers Björn Borg (Sverrir Gudnason) en John McenRoe (Shia Labeouf) staat centraal, ze kunnen elkaar immers zien niet of ruiken en dat leidt tot gekke situaties op en naast het tennisveld. 

Bekijk Borg/McEnroe vrijdag om 21u30 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Fallen (2016)

Lucinda Price (Addison Timlin) is een zeventienjarige Amerikaanse tiener die ten onrechte wordt beschuldigd van een moord op een klein jongetje. Ze wordt bijgevolg naar een strenge hervormingschool gestuurd die haar op het juiste pad moet helpen. Daar ontmoet ze twee studenten die haar heel wat aandacht schenken maar ook een duister geheim met zich meedragen dat al eeuwen oud is.

‘Fallen’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

The Broken Circle Breakdown (2012)

Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh) zijn twee personages die ons doen geloven dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestaat, en dat terwijl de twee elkaars tegenpolen zijn. Hun bloeiende relatie wordt voor het eerst getest wanneer hun jonge dochtertje komt te overlijden en ze met elkaars verschillen en verwerkingsproces worden geconfronteerd.

Bekijk ‘The Broken Circle Breakdown’ zaterdag om 22u50 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Monster Hunter (2020)

Nadat luitenant Artemis (Milla Jovovich) en haar soldaten door een portaal zijn gegaan en naar een andere dimensie zijn getransporteerd, worden ze geconfronteerd met een dreiging die ze nog nooit eerder zijn tegengekomen: gevaarlijke en sterke monsters. De luitenant zal moeten samenwerken met een mysterieuze man die een manier heeft gevonden om terug te vechten tegen de monsters en een weg naar huis te vinden.

‘Monster Hunter’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Ad Fundum (1993)

Drie Vlaamse jeugdvrienden besluiten om te gaan studeren in Leuven en lid te worden van een studentenvereniging. Natuurlijk horen daar ook studentenfeesten bij en bij één van deze feesten loopt het mis. Eén van de drie vrienden komt te overlijden door overmatig drankgebruik nadat de harde kern van de studentenvereniging niet van ophouden weet.

Bekijk ‘Ad Fundum’ zondag om 21u05 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (2018)

Lisa McVey is zeventien jaar wanneer ze op klaarlichte dag wordt ontvoerd door een seriemoordenaar. Ze kan de ontvoerder overhalen om haar niet om het leven te brengen en haar vrij te laten. Terug thuisgekomen gelooft Lisa’s grootmoeder het verhaal niet en laat de politie het zaakje verder onderzoeken. Die stellen vast dat Lisa wel degelijk ontsnapt is uit de handen van een seriemoordenaar en weten met behulp van Lisa’s aanwijzingen de man te klissen.

Ontdek ‘Believe Me: The Abduction of Lisa McVey’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top