Hier kan je de acteurs uit 'The Handmaid's Tale' ook van kennen

Series | De gelauwerde prestigereeks 'The Handmaid's Tale' kwam onlangs terug met een vijfde seizoen dat je kan bekijken via Pickx+ en Pickx Mix. Wanneer je favoriete acteurs zich niet in Gilead begeven, duiken ze op in andere producties die je zeker moet ontdekken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Elisabeth Moss - June Osborne

Elisabeth Moss is hét gezicht van de dystopische serie 'The Handmaid's Tale'. Ze begon met acteren op het kleine scherm en speelde in hits als ‘Grey’s Anatomy’, ‘Ghost Whisperer’ en ‘Medium’. Maar als je haar al gezien hebt, is het zonder twijfel in 'Mad Men'. Zij speelde Peggy Olson, het vrouwelijke hoofdpersonage van de serie, gedurende 7 seizoenen. Daarna won ze de Golden Globe voor Beste Actrice voor haar vertolking in de Australische miniserie 'Top of the Lake'. Haar talenten werden officieel erkend met 'The Handmaid's Tale', wat haar even ijzingwekkende rollen opleverde in de noir 'Us' of de hoofdrol in de psychologische thriller 'The Invisible Man'. 

Alexis Bledel - Emily Malek

Alexis Bledel en Elisabeth Moss kruisten elkaars pad in 'Mad Men' voordat ze elkaar weer ontmoetten in 'The Handmaid's Tale'! De actrice verschijnt als gast tijdens een paar afleveringen van het vijfde seizoen. Maar waarschijnlijk heb je haar eerder gekend in 'Gilmore Girls', een serie waarin ze 7 seizoenen lang (en nog één met de Netflix-remake) een van de hoofdrollen speelt. Misschien heb je ook van haar genoten in de tienerfilmsaga 'The Sisterhoof of the Traveling Pants', of in de noir 'Sin City'. 
 
Ontdek ‘Gilmore Girls’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Joseph Fiennes - Fred Waterford

Als Fred Waterford (Joseph Fiennes) meteen je bloed koud laat worden, is dat niet voor niets. Hij kreeg die koude, wrede blik van zijn broer, Ralph Fiennes, niemand minder dan de acteur achter Voldemort in ‘Harry Potter’. Het spelen van grote schurken lijkt in de familie te zitten! Joseph Fiennes begon in het theater, voordat hij naam maakte in de serie 'American Horror Story: Asylum'. Hij vertolkt een hoofdpersonage, de priester Timothy Howard. Je hebt hem misschien ook gezien in 'The Merchant of Venice’, ‘Running with Scissors’, ‘Risen’ of ‘Shakespeare in Love’.

Yvonne Strahovski - Serena Joy

Ongetwijfeld heb je Yvonne Strahovski al eens ergens gezien. Ze baarde opzien toen ze Sarah Walker speelde in de tv-serie 'Chuck'. Zij speelt een CIA-agente die het hoofdpersonage laat kennismaken met spionage, en ze worden al snel verliefd. Ze zette haar succes voort door toe te treden tot de cast van 'Dexter', waarin ze de partner in crime werd van het hoofdpersonage. Zoals je kunt zien, is ze een veteraan van het kleine scherm, dus was ze een ideale keuze voor 'The Handmaid's Tale'. Ze is niet bang voor veeleisende rollen, zoals die van Serena Joy.

Ann Dowd - Tante Lydia

De vreselijke tante Lydia heeft tonnen ervaring! Ze heeft een carrière van meer dan 30 jaar achter de rug. In deze periode heeft ze aan de zijde van Tom Hanks gespeeld in het aidsdrama ‘Philadelphia’, waarmee hij de Oscar voor beste acteur won. Ze was ook te zien in tv-series als 'Masters of Sex' en 'The Leftovers'. Onlangs heb je haar misschien gezien in 'Rebecca', een dramatische thriller op Netflix, een nieuwe bewerking van de gelijknamige film van Alfred Hitchcock. Haar talenten staan niet meer ter discussie! 
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top