'Partisan', een miniserie over een gesloten gemeenschap exclusief op Pickx+

Films | Vanaf 9 augustus is deze Zweedse serie exclusief verkrijgbaar via Pickx+ en onze Movies & Series catalogus. 'Partisan' vertelt over het dagelijkse leven van leden van een schijnbaar idyllische gesloten gemeenschap waar ze een biologische boerderij runnen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het verhaal speelt zich af in de prachtige omgeving van Jordnära, waar een gesloten gemeenschap een zeer succesvolle biologische boerderij in Zweden runt. Johnny accepteert een jobaanbieding en ontdekt al snel de onorthodoxe regels en routines van deze gemeenschap, waarbij hij vermoedt dat er sprake is van mensenhandel.

De serie is een mix van verschillende genres: het is een thriller, een liefdesverhaal en een donkere komedie. Deze miniserie van 5 afleveringen was een groot succes in Zweden. 'Partisan' werd ook gekroond door de jury van 'CanneSéries' en kwam weg met de prijs voor de beste serie.

De regisseur en maker van de serie, Amir Chamdin, is erg populair in Zweden omdat hij naast de serie 'Hassel' ook veel muziekvideo's heeft geregisseerd. In de cast vinden we Fares Fares terug in de rol van Johnny, een acteur die we al aan het werk hebben gezien in zowel de serie 'Tsjernobyl' als in 'Rogue One: A Star Wars Story'.

De eerste van vijf afleveringen van 'Partisan' komt op 9 augustus op het exclusieve kanaal Pickx+ (kanaal 13). Woon je in Brussel en heb je het Nederlandse tv-pakket? Dan vind je Pickx+ terug op kanaal 263. Ontdek de volledige serie ook via onze Movies & Series catalogus en ontdek hier de Proximus Pickx 'All Stars' TV-optie

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top