Deze sterren drinken al eens graag een glaasje gin

Films | Liefhebbers zullen het ongetwijfeld al weten, maar op 12 juni is het "World Gin Day". Deze gedistilleerde drank geniet wereldwijd een groeiend succes bij het grote publiek, met name vanwege de verscheidenheid aan smaken en de vele mogelijkheden voor cocktails. Het is dus niet voor niets dat gin het favoriete drankje is van vele sterren!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lost Frequencies

De bekendste Belgische dj is een fan van gin. Met concerten en festivals die al meer dan anderhalf jaar stilliggen vanwege de gezondheidscrisis, heeft Lost Frequencies een feestelijk alternatief gevonden: een eigen gin maken! Deze biologische gin, genaamd ‘Ocus’, is 100% Belgisch en heeft een zeer bedwelmend fleurig en plantaardig aroma. Hij behaalde ook de derde plaats bij de 2021 World Gin Awards.

Jennifer Aniston

De onbetwiste ster van de sitcom ‘Friends’ is een echte liefhebber van aperitiefjes. Een van haar favorieten is gin. Maar, zoals we haar kennen, niet zomaar een gin: ze gaat resoluut voor de Dry Martini-stijl, dat wil zeggen een mengsel van witte vermout, gin, geserveerd met ijsblokjes en twee olijven. Zeer chique!

Ryan Reynolds

Het favoriete drankje van Ryan Reynolds is gin. Als grote fan kocht de Amerikaanse acteur in 2018 Aviation Gin, een bedrijf waarvan hij nu de trotse eigenaar is. Hij drinkt niet alleen graag het product van zijn eigen bedrijf op, maar is ook actief betrokken bij de creatieve richtinggeving ervan. Een ongetwijfeld boeiende bezigheid voor deze grote fan van de borrel.

Koningin Elizabeth II

Ook niemand minder dan de Britse koningin houdt er zo nu en dan wel eens van om met een glaasje  tot rust te komen. Voor een zakendiner bijvoorbeeld. Ze leunt dan achterover met een Dubonnet Rouge-cocktail, die niets meer is dan een eenvoudige mengeling, in gelijke delen, van gin en rode Dubonnet gebonden door een bittere tonic. Dat alles wordt gegarneerd met een schijfje verse citroen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top