‘Keeping up with the Kardashians’ breit er een einde aan

Films | De Kardashians houden ermee op. Na 14 jaar op de buis, zal het twintigste seizoen van ‘Keeping Up with the Kardashians’ het laatste zijn. Binnenkort worden de laatste afleveringen van de razend populaire realityserie uitgezonden op de zender E!.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met hun aanwezigheid op de buis en online is de naam Kardashian een waar merk geworden, dat volgens het magazine Forbes zo’n 780 miljoen dollar waard is. Kim, de wereldberoemde ex-vrouw van Kanye West, heeft naast haar verschijning in het programma ook haar eigen cosmeticalijn gelanceerd. De dochter van een gewezen advocaat is een icoon geworden die, met wat inspiratie van Paris Hilton, erin slaagde om munt te slaan uit haar bekendheid, mede dankzij sociale media.

Voorbeeld voor een generatie

De serie was niet alleen onderhoudend, maar droeg ook waarden en evoluties uit die intussen door een hele generatie gedeeld worden. In de koppels die in de familie gevormd werden, speelde huidskleur geen rol. Het grote publiek werd ook iets vertrouwder gemaakt met transgenders door sinds 2015 de evolutie te volgen van Caitlyn Jenner. Tenslotte toonden de vrouwelijke Kardashians hoe onafhankelijke vrouwen kunnen opklimmen in de wereld. Voor velen zijn ze post-feministische symbolen geworden.

Het einde van een tijdperk

In september 2020 kondigden de leading ladies van de familie, Kim Kardashian en Kris jenner, aan dat ze zouden stoppen met hun realityserie op de zender E!. Het laatste seizoen werd in maart van dit jaar afgetrapt op de Amerikaanse zender en de laatste aflevering zal op 11 juni uitkomen.
 
Van de relatiebreuk van Scott Disick en Sofia Richie tot de hereniging van Khloé Kardashian en Tristan Thompson – dit seizoen houdt niets achter. Zo krijgen we exclusieve onthullingen te zien over de relatie tussen Kourtney en Scott. In de vorige aflevering, die van 27 mei getiteld ‘Birthdays and Bad News’, getuigde Kim, de grootste ster van de show, nog over hoe diep ze zat doordat ze niet geslaagd was voor haar examen rechten. Ze droomde ervan om advocaat te worden. In de laatste afleveringen volgen ongetwijfeld nog enkele wendingen.
 
Bekijk de laatste afleveringen van ‘Keeping Up with the Kardashians’ elke dag van 18u tot 20u op E! (zender 91) of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top