Studio 100 TV presenteert een maand vol K3!

Muziek | Een K3 maand met een pak extra specials, clips en films: dat hebben Studio 100 TV en Proximus Pickx voor jou in petto in juni. Bovendien nodigen de meisjes van K3 jou uit om samen met hen mee te wandelen (of te lopen) op hun pad voor de K3 RUN & FUN in september, dus trek maar alvast je loopschoenen aan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Door de jaren heen heeft K3 al veel verwezenlijkt. Vorig jaar kwamen Hanne, Marthe en Klaasje nog naar buiten met een gloednieuwe film: ‘Dans van de Farao’. Het verhaal neemt je mee naar de voorstelling van hun gloednieuwe CD in het Egyptische museum. Wanneer de meisjes tijdens de voorbereidingen een wenskat ontmoeten, mogen ze elk een wens doen. Daar gaan ze natuurlijk gretig op in, zonder te weten dat de kat vervloekt is door farao Tritanchamon. Als dat maar goed komt!
 
Daarnaast verwelkomen de meisjes je sinds een tijdje ook in hun rollerdisco in ‘K3 Roller Disco’. Daar beleven ze de gekste avonturen op rolschaatsen. Liefde, vriendschap en plezier: niets is te veel. Dankzij de K3 maand in de Studio 100 GO Pass kan je er in juni dus dubbel en dik van genieten!
 
Op de zender Studio 100 TV staat elke dag in het thema van de meisjes, met van maandag tot vrijdag extra afleveringen van ‘Welkom bij K3’, ‘Dagboek van K3’, ‘Dit is K3’, ‘K3 Dansstudio’ en ‘Iedereen K3’. In het weekend krijgen we elke zaterdag een show en elke zondag clips en making-ofs. Als K3-kers op de taart, kan je op woensdag 30 juni de vakantie induiken met de film ‘K3 Love Cruise’.
 
Krijg je er niet genoeg van? In de app van Studio 100 GO kan je gratis genieten van leuke vlogs en rolschaatstutorials van ‘K3 Roller Disco Club’. Wil je nog meer dansplezier? Dan kan je dankzij de Studio 100 GO Pass ook alle 7 afleveringen zien van 'K3 dansstudio Ushuaia'! 

In de rolschaatstutorials zullen de meiden van K3 je niet alleen leren rolschaatsen, maar leren ze je ook energie cake pops maken, spelen ze quizsjes, bekerpingpong en nog zo veel meer. Hou het goed in de gaten en laat het K3'tje in jou helemaal los!

Groot loopfeest

In september wordt het tijd om de loopschoenen aan te trekken, want K3 RUN & FUN nodigt kinderen uit de lagere school uit op de leukste loopwedstrijd van het jaar! Het evenement wordt georganiseerd door Sport Vlaanderen en Studio 100, en gaat door op 19 september. Na de moeilijke tijden van coronamaatregelen en thuis les volgen, is het eindelijk tijd voor een groots evenement met sport en muziek. Na de vriendschappelijke loopwedstrijd kunnen de kinderen namelijk genieten van spetterende optredens van K3 en Baba Yega. Van een feest gesproken!
 
De meisjes zijn alvast enthousiast. “Rolschaatsen werden de rode draad in onze sitcom ‘K3 Roller Disco’. Ook in onze vlogs proberen we af en toe te laten zien dat sporten leuk kan zijn. Zo zetten we niet alleen onze fans aan tot sporten, maar ook onszelf”, reageert Hanne. “Toen het idee van een heuse 'K3 RUN & FUN' op tafel kwam, waren we dan ook meteen enthousiast”, bevestigt Marthe. “We hopen dat heel veel kinderen zich inschrijven voor deze leuke sportieve dag. Wij zijn in elk geval vereerd met deze samenwerking met Sport Vlaanderen en Studio 100.”
 
Mis de K3 maand niet, want er zullen een heleboel extra specials zijn! Ontdek de maand van K3 in juni op Studio 100 TV (zender 9) dankzij de tv-optie Family van Proximus Pickx of via de Studio 100 GO Pass. Activeer je GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top