Ontdek de 'Undercover' spin-off 'Ferry' nu op Netflix!

Films | De Belgische en Nederlandse fans van ‘Undercover’ zaten er al een hele tijd reikhalzend naar uit te kijken, maar nu is het eindelijk zover: de film ‘Ferry’ is bschikbaar op Netflix. De spin-off vertelt hoe Ferry Bouman zijn eerste stappen in de criminele wereld zette.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Belgisch-Nederlandse coproductie ‘Undercover’ is al twee seizoenen lang een schot in de roos in beide landen en daarbuiten. De serie vertelt het razend spannende verhaal van agenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver), die op Camping Zonnedauw een chalet huren naast die van de beruchte Nederlandse drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers). Hun doel: het vertrouwen van Bouman winnen en infiltreren in zijn organisatie om hem zo in te kunnen rekenen.
 
In ‘Undercover’ is Ferry dus al een machtige misdadiger, maar over hoe hij die status verwierf, blijft de serie vaag. Maar fans hadden honger naar meer Ferry Bouman. Frank Lammers is in Nederland door zijn vertolking van het personage zowat even populair als Tom Waes in België, dus zeker toen Ferry in het tweede seizoen een veel kleinere rol toebedeeld kreeg, smeekten onze noorderburen bijna om een spin-off. Die kwam er in de vorm van de film die zonet op Netflix is verschenen.

Meer dan criminele actiefilm

In ‘Ferry’ zien we hoe Bouman onder leiding van de machtige hasjbaron Ralph Brink (Huub Stapel) zijn eerste criminele exploten uitvoert. Wanneer de zoon van de baas wordt neergeschoten na een overval, moet Ferry de daders zien op te sporen in zijn geboortestreek Noord-Brabant, waar hij weer aanknoopt met de roots die hij eerder ontvluchtte. Daarnaast zal de film ook tonen hoe hij Danielle (Elise Schaap) leerde kennen, zijn grote liefde.
 
Naast Ferry en Danielle weten we dat Raymond Thiry terugkeert in de rol van John Zwart en dat Monic Hendrickx de rol van Claudia opneemt, de zus van Ferry. Verder slaagden de makers erin om veel geheim te houden over zowel het verhaal als de cast. Wie wil weten welke personages nog terugkeren en hoe Ferry van loopjongen opklom tot drugsbaron, zal vrijdag Netflix moeten opzetten.
 
Ontdek ‘Ferry’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top