Bekende mama's in de bloemetjes

Muziek | Actrices, zangeressen of presentatrices: deze vrouwen zijn bij het grote publiek bekend om hun opmerkelijke carrières. Maar ze hebben ook nog een andere baan, en niet de minst belangrijke... die van een moeder! Op Moederdag heeft Proximus Pickx besloten om deze beroemde mama’s te eren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kate Winslet

De ster van de film ‘Titanic’, die zeer discreet is over haar privéleven, is een moeder van drie kinderen. Mia (20) is de dochter uit haar eerste huwelijk met Jim Threapleton, terwijl Joe (17) werd geboren uit haar tweede huwelijk met Sam Mendes. Tenslotte is er nog Bear (7) uit haar huwelijk met Edward Abel Smith (ook bekend als Ned Rocknroll). De iconische filmster beviel op 25-jarige leeftijd van haar eerste dochter en op haar 38ste van haar laatste zoon.
 
Als echte moederkloek verklaarde Winslet onlangs dat ze niet actief is op sociale media, om haar gezinsleven niet aan iedereen prijs te geven. Ze is bang voor de pesterijen die haar kinderen op school zouden kunnen ondergaan en blijft daarom zeer discreet over haar huwelijk en haar drie oogappels.

Vanessa Paradis

Hoewel ze zichzelf niet omschrijft als een moederkloek, is Vanessa Paradis wel een zeer aanwezige moeder. Ze is bereid alles op te geven voor haar twee kinderen uit haar vorige huwelijk met de beroemde acteur Johnny Depp: Lily-Rose Depp (22) en Jack Depp (19). De toegewijde moeder heeft ondertussen opnieuw het geluk gevonden in de armen van schrijver Samuel Benchetrit en werkt intens aan haar carrière als zangeres, model en actrice. Ze aarzelt echter niet om snel even van Frankrijk naar de Verenigde Staten te vliegen om haar kinderen te zien.
 
Je kent haar dochter, Lily-Rose Depp, waarschijnlijk al goed. De jonge vrouw treedt in de voetsporen van haar moeder als model, muze van grote merken als Chanel en actrice. Het tweetal zingt ook wel eens samen. Mama Paradis is apetrots op haar dochter en herleeft haar glorieuze verleden via Lily-Rose.

Kris Jenner

Hoe kunnen we het over beroemde moeders hebben zonder degene te noemen die niet minder dan zes internationale sterren op de wereld heeft gezet. Kris Jenner is de matriarch van de Kardashian-Jennerclan. Uit haar eerste huwelijk met Robert Kardashian zijn Kourtney, Kim, Khloé en Robert Kardashian voortgekomen. Ze zijn bekend voor hun businessdeals, maar vooral voor hun realityshow ‘Keeping up with the Kardashians’.
 
Daarna trouwde Kris met Bruce Jenner, die nu door het leven gaat als Caitlyn Jenner, met wie ze Kendall en Kylie Jenner kreeg. Ook zij werden wereldberoemd met respectievelijk modellenwerk en make-up. Kris Jenner is dus moeder, maar evengoed manager. Ze heeft haar kinderen rechtstreeks naar het succes gestuwd.

Laurence Bibot

Laurence Bibot is vooral bekend als komiek en geniet veel erkenning in Frankrijk en België. Maar ze is ook moeder van twee uitmuntende zangers: Roméo Elvis en Angèle. Zij zijn het resultaat van haar relatie met Belgische zanger Marka. Het lijkt erop dat de twee hun smaak voor kunst en hun talent voor muziek aan hun kinderen heeft doorgegeven.
 
Roméo Elvis is een Belgisch raptalent, en Angèle een popicoon dat het internationaal aan het maken is. Hoewel ze bekend staan om hun stem, heeft hun moeder hen ook de knowhow van de showbusiness doorgegeven, want beiden zetten ook hun eerste stappen in de filmindustrie.
 

Machteld Timmermans

De meesten kennen Machteld Timmermans als Ellen uit de populaire tienerreeks ‘W817’, of Goedele Decocq uit ‘F.C. De Kampioenen’. De actrice vervult echter ook een rol als mama van drie kinderen. Ze heeft twee dochters uit een vorige relatie met Koen Monserez en één zoon uit haar huidige relatie met Danny Timmermans. Die laatste zullen velen kennen als Tom, de vriend van Ellen in ‘W817’.
 
Timmermans is nog altijd actief als actrice en heeft die passie doorgegeven, want haar dochter Gloria is ook vaak op het scherm te zien. De 20-jarige Gloria Monserez is wrapster bij kinderzender Ketnet en presenteert op Studio Brussel. Tijdens de lockdown was het duo ook te zien in de Ketnetserie ‘Ik u ook’, waarin ze eveneens moeder en dochter speelden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top