Er zit weer wat nieuws in de Proximus VOD-catalogus

Films | Zoals het hoort op een goed streamingplatform, wordt de Proximus VOD Catalogus ook vaak aangevuld met de nieuwste films. Hier zijn een paar van de kleppers die je er nu kan gaan bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Monster Hunter

Achter onze wereld ligt een andere: een wereld van gevaarlijke en machtige monsters die hun domein met dodelijke wreedheid regeren. Wanneer luitenant Artemis en haar trouwe soldaten van onze wereld naar de nieuwe wereld worden getransporteerd, krijgt ze de schok van haar leven. In een wanhopige strijd om te overleven tegen enorme vijanden met ongelooflijke krachten en angstaanjagende aanvallen, vormt Artemis een team met een mysterieuze monsterjager. Hij heeft namelijk een manier gevonden om terug te vechten en hen te redden.  
 
‘Monster Hunter’ is de verfilming van een populair en gelijknamig videospel. De film kwam vorig jaar uit en werd wereldwijd geprezen voor de soundtrack en de uitmuntende visuele effecten.
 
‘Monster Hunter’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Superintelligence

Carol Peters is een werkloze ex-bedrijfsleider. Ze is niet tevreden met de huidige arbeidsmarkt en leeft van dag tot dag. Op een dag begint haar thuisnetwerksysteem met haar te communiceren. Het blijkt een autonome kunstmatige intelligentie te zijn, die de stem van James Corden aanneemt om met haar te praten. De AI wist haar studieschuld uit en stort 10 miljoen dollar op haar bankrekening.
 
In ruil wil het Carol en haar interacties bestuderen als een manier om over de mensheid te leren. De AI moet beslissen of het de mensheid tot slaaf maakt, redt of vernietigt. Het is aan Carol om te bewijzen dat mensen het waard zijn om gered te worden en zo over de toekomst van de mensheid te beslissen.
 
‘Superintelligence’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Possessor

In een alternatief 2008 is Tasya Vos een huurmoordenares die de controle over de lichamen van anderen overneemt om haar doelwitten uit te voeren. Via een implantaat in het brein van de onwetende gastheer kan Vos een speciale machine gebruiken om haar bewustzijn in hun geest te brengen. Ze keert terug naar haar eigen lichaam door de gastheer te dwingen zelfmoord te plegen aan het eind van elke klus. Tot een van haar opdrachten fout gaat en ze vast blijft zitten in het lichaam van een slachtoffer.

‘Possessor’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Spontaneous

Wanneer leerlingen op hun middelbare school op onverklaarbare wijze beginnen te ontploffen, proberen laatstejaarsstudenten Mara en Dylan te overleven in een wereld waar elk moment hun laatste kan zijn. Terwijl de spontane explosies onverklaarbaar blijven, bloeit er een onverwachte romance op tussen Mara en Dylan, die ontdekken dat wanneer morgen niet langer beloofd is, ze eindelijk kunnen beginnen te leven voor vandaag.
 
‘Spontaneous’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Judas & The Black Messiah

Eind jaren zestig wordt de 17-jarige kleine crimineel William "Bill" O'Neal in Chicago gearresteerd nadat hij geprobeerd heeft een auto te kapen terwijl hij zich voordeed als een federale agent. Hij wordt benaderd door FBI Special Agent Roy Mitchell, die hem aanbiedt O'Neal's aanklacht in te trekken als hij undercover voor het bureau werkt. O'Neal krijgt de opdracht te infiltreren in de Illinois afdeling van de Black Panther Party (BPP) en haar leider, Fred Hampton.
 
Judas & The Black Messiah’ is vanaf 12 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Pixie

Pixie O’Brien is niet zo onschuldig en zachtaardig als ze eruit ziet. Enkele jaren na de dood van haar moeder, zint ze op wraak. Ze wil Noord-Ierland doen daveren met een uitgekiend plan, maar wanneer alles in het honderd loopt zit er niets anders op dan op de vlucht te slaan, samen met de onervaren Colin en Fergus. Met zowat de halve onderwereld achter hen aan, waaronder een priester alias gevreesde bendeleider (gespeeld door de Amerikaanse komische acteur Alec Baldwin), ontstaat een dolle rit vol spanning en een dosis zwarte humor.
 
In ‘Pixie’ wordt de hoofdrol vertolkt door Olivia Cooke, de Engelse actrice die ook al te zien was in ‘Bates Motel’, ‘Ready Player One’ en de Oscarwinnende film ‘Sound of Metal’.
 
‘Pixie’ is vanaf 21 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top