Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche

Films | Proximus gaat voor het eerst eigen entertainmentprogramma’s maken en dat voor haar nieuwe kanaal Pickx+. Pickx+ kan daarvoor in Vlaanderen rekenen op verrassende en leuke schermgezichten. Zo maakt zangeres en actrice Ianthe Tavernier haar debuut als tv-presentatrice, krijgt de ervaren Saartje Vandendriessche haar eigen talkshow en mag voormalig FOX-presentator Sverre Denis zijn eigen sport-reality concept presenteren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf 29 april danst Proximus de nieuwe zender Pickx+ in gang. De huidige klanten van de All Sports en/ of All Stars tv-optie zullen Pickx+ vanaf dan kunnen terugvinden op zender 13. Met als slogan ‘Moments that make us’ start voor de kijkers van Pickx+ een nieuwe leefwereld, waar expressie en verhalen vertellen voorop staat. Of dat nu in film, serie of reality is.

Ianthe Tavernier dompelt je onder in de wondere wereld van viral content en die van onze sterren in het actualiteitsprogramma ‘Fresh Viral’. Dit programma zal vooral gaan over muziek, film, series en de sociale media van sterren en influencers. Sverre Denis presenteert vanaf deze zomer een eigen sport-reality concept op de zender. Dat zal gaan over sporters die geveld zijn of waren door corona. Tot slot is er Saartje Vandendriessche. Zij gaat aan de slag met haar eigen talkshow ‘Saartje!’, die speciaal ontwikkeld werd voor Pickx+ en vanaf 28 mei te zien zal zijn.

Uniek concept

Vandendriessche is een grote naam in de tv-wereld in Vlaanderen. Zij is dan ook terecht bijzonder tevreden over haar nieuwe uitdaging. "Ik hou wel van een stevige uitdaging. Ik ben zeer blij met de kans en het vertrouwen dat Proximus me schenkt én de mogelijkheid die VRT me geeft om dit uitstapje te maken. Een eigen talkshow is altijd al een stiekeme droom van me geweest. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met mijn productieploeg een leuke en gevarieerde show te maken die de kijkers kan boeien en waarmee ze zich kunnen vereenzelvigen", aldus Vandendriessche aan Het Laatste Nieuws.

Het concept omtrent 'Saartje' is alvast uniek én veelbelovend. Er zullen telkens twee gasten aanwezig zijn in de talkshow. Met iedere gast zal er een kwartier gesproken worden. Saartje weet niet over wat het onderwerp gaat en om de drie minuten zal er een klok afgaan, waarna er een nieuw trefwoord wordt aangegeven. Het is in die richting dat het gesprek zal gaan. De tweede gast krijgt ook trefwoorden, maar één trefwoord hebben de twee gasten gemeenschappelijk. In het derde en laatste gesprek zullen ze gezamenlijk over dat thema verder praten. 'Saartje' duurt 50 minuten.

Wie bij zijn pack kiest voor de tv-optie 'All Stars''All Sports' of 'All Stars & Sports' kan de nieuwe zender Pickx+ vanaf 29 april vinden op zender 13 in Vlaanderen. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Bestaande Movies & Series klanten zullen ook toegang hebben tot de nieuwe zender.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:


Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie
Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met 'Fresh'
Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska'
Seizoen 5 van 'Nashville' heeft een paar grote verrassingen

Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top