Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met Fresh op Pickx+

Films | Vanaf 29 april pakt de nieuwe zender Pickx+ niet alleen uit met internationale topreeksen en shows, maar ook met eigen programma’s. ‘Fresh Viral’, ‘Fresh Music’ en ‘Fresh Screens’ nemen je mee naar het beste dat online en offline media te bieden hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wil je helemaal op de hoogte blijven van wat er online leeft? Wil je geen enkele online trend, challenge of virale video missen? Dan moet je bij ‘Fresh Viral’ zijn. Presentatrice Ianthe Tavernier (bekend van ‘De Buurtpolitie’, ‘Steracteur Sterartiest’…) is je gids doorheen de wondere internetwereld. Bijgestaan door enkele influencers die ook hun online tips doorspelen, presenteert zij de leukste TikTok-tips en ander leuks waar je op je eigen tijdslijn misschien wel voorbij gescrold hebt.
 
‘Fresh Music’ is dan weer de must watch voor alle muziekliefhebbers, zowel zij die verknocht zijn aan de oude klassiekers als fans van het eerste uur van elk nieuw en opkomend talent. Naast een pak muziek, krijg je ook interviews met de artiesten en een unieke blik achter de schermen te zien. Voor al de beste nieuwe muziek op een rijtje kan je terecht bij de ‘Fresh Music’ chart.
 
Tot slot loodst ‘Fresh Screens’ je mee achter de schermen van binnen- en buitenlandse films en series. Van interviews met je favoriete acteurs tot reportages op de set en kijktips op streamingplatforms in de bioscoop: dankzij ‘Fresh Screens’ blijft je watchlist altijd gevuld en je honger naar film- en televisiekennis altijd gestild.

‘Fresh Viral’, ‘Fresh Music’ en ‘Fresh Screens’ zijn vanaf 29 april beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:

Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche
Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie
Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska'
Seizoen 5 van 'Nashville' heeft een paar grote verrassingen

Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top