Ontdek de Late Late Show van James Corden op Pickx+

Series | Gastheer James Corden verwelkomt je vanaf 23 mei in zijn ‘Late Late Show’ op Pickx+. Schuif aan bij de sterhost en zijn gasten voor hilarische en gedenkwaardige afleveringen, in een format dat nog nooit eerder in Europa is vertoond.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De ‘late shows’ zijn al decennialang een enorme tv-traditie in de Verenigde Staten, maar het is een genre dat nog niet zo lang geleden ook naar onze contreien kwam overgewaaid. Deze dagelijkse shows worden, zoals de naam al doet vermoeden, laat op de avond uitgezonden en duren over het algemeen minder dan een uur. Verschillende grote Amerikaanse netwerken hebben hun eigen late shows, en zijn ook verwikkeld in een felle concurrentiestrijd. Maar de ‘Late Late Show with James Corden’ op CBS is absoluut een van de leukste shows in het lange lijstje.
 
De Britse presentator staat sinds 2015 aan het roer van zijn eigen show en het programma heeft zichzelf sindsdien op de kaart gezet als een van de meest bekeken shows in de VS én wereldwijd. Het principe is simpel: zittend achter zijn bureau ontvangt James Corden de grootste sterren en andere persoonlijkheden om te keuvelen over hun laatste nieuwtjes of over uiteenlopende thema's. De interviews worden afgewisseld met spelletjes, sketches en zelfs liedjes, met de hulp van het op de set aanwezige orkest.
 
‘Cultmomenten’
 
Het succes van de ‘Late Late Show’ is ook te danken aan enkele terugkerende segmenten die min of meer een cultstatus hebben verworven. Zo is er onder andere het bekende ‘Spill Your Guts’, waarin gasten kunnen kiezen tussen het beantwoorden van een gênante vraag of het eten van weinig appetijtelijke gerechten.
 
Kortom, de show van James Corden is de perfecte manier om je dag af te sluiten en al lachend tot rust te komen na een drukke dag!
 
De 'Late Late Show with James Corden' is vanaf 23 mei om 19u30 beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledige Pickx +-aanbod via de Proximus Pickx 'All Stars'-tv-optie! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top