Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' op Pickx+.

Films | Voel je je een goochelaar in hart en nieren of ben je gepassioneerd door de wereld van de illusie? ‘Penn & Teller: Fool Us’ zal je dorst naar magie stillen! Het zesde seizoen van de fascinerende show verschijnt op 30 april op Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Penn Jillette en Teller zijn twee Amerikaanse goochelaars die al jaren als duo op de planken staan. Hun magische shows zitten vol humor, maar wat hen uniek maakt is dat ze de kneepjes van het vak meegeven aan het publiek.
 
Penn en Teller organiseren al enkele jaren een grote televisiewedstrijd genaamd 'Penn & Teller: Fool Us'. In dit Amerikaans-Britse programma komen goochelaars trucs opvoeren voor het duo. Die laatsten moeten dan proberen de trucs te achterhalen.  
 
Als ze de truc niet kunnen uitleggen, of als ze hem fout hebben, bieden Penn en Teller de goochelaar die hen voor de gek hield de kans om naar een van hun shows in Las Vegas te komen. Tijdens de afleveringen onthullen Penn en Teller ook enkele van hun eigen geheimen en lichten ze een tipje van de sluier op van de mysterieuze wereld van het illusionisme.
 
Alleen maar magie
 
'Penn & Teller: Fool Us' is een groot succes in de VS. Het wordt gepresenteerd door de beroemde Alyson Hannigan, een van de hoofdrolspeelsters uit de serie 'How I Met Your Mother'. In België zijn maar weinig televisieprogramma's gewijd aan de wereld van de goochelkunst. Met uitzondering van 'Belgium's Got Talent', waarin vroeger veel goochelaars optraden.
 
Het zesde seizoen van 'Penn & Teller: Fool Us!' staat nu op het nieuwe exclusieve kanaal Pickx+. Het zevende seizoen van de show zal niet veel later ook zijn opwachting maken.
 
'Penn & Teller: Fool Us' is vanaf 2 mei beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13 in Vlaanderen). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:

Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche
Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie
Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met 'Fresh'
Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska'
Seizoen 5 van 'Nashville' heeft een paar grote verrassingen


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top