Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie

Films | Proximus Pickx lanceert Pickx+, een nieuwe en exclusieve zender waar je de strafste emoties beleeft. Je volgt er internationale topseries, bekroonde filmtoppers, frisse talkshows en je favoriete Belgische helden in binnen- en buitenland. Pickx+ vervangt de zender Movies & Series Pickx+ en is beschikbaar voor All Stars, All Sports en All Stars & Sports klanten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe zender combineert sport, fictie en documentaires die je op tv, in de Proximus Pickx-app en op Pickx.be kan ontdekken waar en wanneer je maar wil. Volg Belgische helden in binnen- en buitenland die we speciaal voor jou selecteerden en voor het eerst te zien zijn op TV. Met Pickx+ zit je op de eerste rij voor concerten en sportevenementen, live of in replay.

Het aanbod

Je beleeft de strafste emoties met Pickx+. Zo geniet je op de nieuwe zender als eerste van de spannende Amerikaanse thrillerserie ‘Condor’ waarvan seizoen 1 reeds volledig te zien is en seizoen 2 op de nieuwe zender in première gaat. Daarnaast ontdek je er ook de bekroonde komedie ‘Ramy’, de misdaadserie ‘The Victim’ en het nieuwste seizoen van de populaire serie 'The Handmaid's Tale'. Topfilms als ‘Wander’ met Tommy Lee Jones en Aaron Eckhart, ‘The Reader’ met Kate Winslet en Ralph Fiennes, heist movie ‘Logan Lucky’, misdaadkomedie ‘The Whistlers’, de nieuwste liveactionversie van ‘Pinocchio’ en ‘Été 85’, goed voor 12 nominaties op de Césars. De zender pakt ook uit met de beklijvende documentaire ‘The Guv’nor’ over bokslegende Lenny McLean. Op woensdag krijg je nieuwe kaskrakers voorgeschoteld, bijvoorbeeld actiedrama 'Greenland' met Gerard Butler en Morena Baccarin of thriller 'Unhinged' met Russell Crowe.

Exclusieve eigen producties zijn op Pickx+ niet te missen. In 'Fresh Viral' neemt Ianthe Tavernier je mee doorheen de wondere internetwereld. Wat zijn de laatste trends en wat heb je de afgelopen week misschien allemaal op je tijdslijn gemist? 'Fresh Music' neemt je mee doorheen de nieuwe releases en de instant classics, interviews met je favoriete artiesten en een blik in hun privé leven. 'Fresh Screens' zet je dan weer op de eerste rij in het filmlandschap, van de interviews met je favoriete acteur tot het meekijken op de sets van binnen- en buitenlandse films en series. Daarnaast geven we je leuke kijktips mee voor de verschillende streaming platforms en in de bioscoop.Internationale programma's staan evengoed op het menu. In 'Coast Guard Alaska' zien we de moeilijkste reddingsoperaties ter wereld in de vrieskou met de typische coast guard helicopters. In 'Penn & Teller: Fool Us' krijgen goochelaars van overal ter wereld een kans om twee van de grootste namen in magie te bedotten. In de 'Drew Barrymore Show' praat de actrice met wereldberoemde gasten over de grote en kleine kanten van hun leven en talkshow 'The Late Late Show' met James Corden brengt de grootste sterren uit Hollywood naar je scherm.

Zoals bovenstaande toppers uit het aanbod duidelijk maken: bij Pickx+ zit je goed voor een breed aanbod aan sport en entertainment. Wie bij zijn pack kiest voor de tv-optie 'All Sports', 'All Stars' of 'All Stars & Sports' kan de nieuwe zender Pickx+ vanaf 29 april vinden op zender 13. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Bestaande Movies & Series klanten zullen ook toegang hebben tot de nieuwe zender.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:

Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche
Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met 'Fresh'
Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska'
Seizoen 5 van 'Nashville' heeft een paar grote verrassingen

Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top