'The Voice van Vlaanderen': de moeilijke keuzes van Natalia en de straffe groep van Tourist LeMC

Muziek | Gisteren stond de derde Knockouts-ronde van 'The Voice Van Vlaanderen' op het programma. Daarin nemen groepjes van 3 het op tegen elkaar en mag elke coach slechts één kandidaat kiezen om mee te nemen naar The Battles. Proximus Pickx blikt terug op de zeer interessante muziekavond.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vooral Natalia had een pittige groep. Zij was dan ook zeer trots op haar ‘girlpower’. Zo was er Celina die met een zeer krachtig lied (‘Indomable’ van Lorena Gómez) de juiste snaar raakte. Alessia kreeg van Natalia Skinny Love’ van Birdy en dit nummer vol hoge noten was geen probleem voor haar. Grace maakte uiteindelijk het meeste indruk met ‘Lately’ van Stevie Wonder. Natalia koos haar als eerste winnares. De keuze viel Natalia moeilijk. "Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje", liet ze weten.

Het tweede team van Natalia bestond uit de tweelingzussen Marysé & Isabeau met ‘Eyes Off You’ van Prettymuch en Edison zong ‘Never Gonna Give You Up’ in de versie van Scary Pockets ft Reeve Carney. Hij maakte indruk, want Laura Tesoro ging nadien met hem aan de haal. Yvette overtuigde Natalia met het raplied ‘Doo Wop’ en zij was de winnares van dit team.

Destadsbader ziet Adil naar Team Natalia gaan

Niels Destadsbader zag dat Jonas bijzonder straf presteerde met You’ve Got To Hide Your Love Away’ van The Beatles. De andere coaches luisterden met veel genot naar het prachtig gebrachte nummer. Adil bracht ‘Let Her Go’ van Passenger en werd uiteindelijk opgepikt door Natalia. Tim viel af. Tobe stootte door naar de volgende ronde met ‘Million Dreams’ van Lady Gaga.

Lof van Wauters voor team van Tourist LeMC

Dan was er het team van Tourist LeMC, die lof kreeg van Koen Wauters. “Dit is het beste trio dat team Tourist al op het podium heeft neergezet." Helena zorgde voor een pareltje van een optreden door 'Killing Me Softly With His Song' van The Fugees in haar eigen versie fantastisch te brengen. Gwen toonde dat ze een rockchick is met 'Gun In My Hand’ van Dorothy, maar het was Jamil die Tourist LeMC tot winnaar koos omwille van zijn ‘Everything I Wanted’ van Billie Eilish.

Tot slot was er het team van Koen Wauters. Hij zette een drietal samen dat zich volgens hem wat meer mag intomen op het podium: “Less is more!”, klinkt het. Aurora zong ‘Cryin’ van Aerosmith, Daniela ‘One Day’ van Paolo Nutini en Robin zette zich achter de piano met ‘Please Don’t Say You Love Me’ van Gabrielle Aplin. Robin wist uiteindelijk het meest te overtuigen en hij ging mee naar de volgende ronde.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top