Trek de natuur in met het zesde seizoen van ‘Running Wild With Bear Grylls’

Films |

Omdat we nog steeds aangeraden worden om in ons kot te blijven, lijkt een uitstap in de ongerepte natuur slechts een vage herinnering uit een vorig leven. Gelukkig is er nog altijd Bear Grylls: de enige Brit waar de machtigsten der aarde blind vertrouwen in hebben. Grylls is uit de klauwen van de Britse lockdown weten te ontsnappen en serveert ons het zesde seizoen van ‘Running Wild met Bear Grylls’

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze voormalig paracommando van het Britse leger, survivalexpert en voltijdse avonturier maakt al sinds 2006 televisieprogramma's waarin hij uit de doeken doet welke gevaren moeder natuur allemaal in petto heeft. Tijdens de beginjaren van zijn televisiecarrière trok Bear Grylls er zelf op uit maar sinds 2014 nodigde hij ook beroemdheden uit om hun survivalskills te komen testen op expeditie. Alle sterren waren gelukkig in goede handen. Hoe kan het ook anders, als je weet dat je gids op zijn 22e al de Mount Everest had beklommen.

 

Opmerkelijke gasten

Heel wat van die beroemdheden legden hun leven, al dan niet aarzelend, in de handen van Bear Grylls. De opvallendste passages zijn die van oud-president Barack Obama en acteurs Channing Tatum, Ben Stiller en Zac Efron. In het zesde seizoen gaat Grylls op stap met maar liefst acht beroemde waaghalzen: Anthony Mackie, Terry Crews, Danica Patrick, Rainn Wilson, Keegan-Michael Key, Danny Trejo, Bobby Bones and Caitlin Parker.

 

Avontuurlijke bestemmingen

Ook al beweert onze Vlaamse minister van cultuur het tegendeel, de meest avontuurlijke reisbestemmingen vind je niet in Vlaanderen. Dat moet ook Bear Grylls gedacht hebben, want hij trekt ook dit seizoen met elk van zijn gasten naar een unieke locatie om aan het survivallen te slaan. Zo trakteert hij Anthony Mackie op een bergbeklimming van jewelste in Italië, laat hij Terry Crews en Keegan-Michael Key kennismaken met het barkoude IJsland en trekt hij de woestijn in met Danica Patrick en Danny Trejo. Ook de overige kandidaten zullen hun oren en ogen de kost kunnen geven: Rainn Wilson gaat op pumajacht in de bergen van Utah en het koppel Bobby Bones en Caitlin Parker zal op de proef worden gesteld in de Sierra Nevada.

Bekijk het zesde seizoen van ‘Running Wild met Bear Grylls’ op elke maandagavond om 21u00 op National Geopgraphic of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top